Claudia Pătrășcanu a pierdut o bătălie în divorțul de Gabi Bădălău

Ultima actualizare:

Ziua de miercuri, 15 decembrie, a venit pentru Claudia Pătrășcanu cu vești proaste. Fosta parteneră a lui Gabi Bădălău a fost înștiințată că a pierdut o bătălie în procesul de divorț cu acesta. 

Claudia Pătrășcanu a pierdut o bătălie în divorțul de Gabi Bădălău Foto: Arhivă personală
Claudia Pătrășcanu a pierdut o bătălie în divorțul de Gabi Bădălău Foto: Arhivă personală

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău se luptă în continuare în instanță, iar în ceea ce privește procesul lor de divorț, se pare că acesta din urmă a bifat o victorie.

Deși s-au despărțit cu scandal de multă vreme, cei doi încă nu și-au încheiat socotelile în instanță. Claudia tocmai ce a pierdut o bătălie în ceea ce privește partajul, însă disputa legală dintre cei doi soți nu se încheie aici. Joi, aceștia urmează să aibă un nou termen la tribunal.

Se pare că judecătorii au respins cererea de partajare a bunurilor depusă de artistă, însă joi, 16 decembrie, Claudia și Bădălău se vor întâlni la tribunal pentru o nouă înfățișare.

Claudia Pătrășcanu a pierdut o bătălie în procesul de divorț cu Gabi Bădălău

Motivul pentru care Judecătoria Buftea a decis să-i respingă Claudiei cererea de partajare este din cauză că artista nu a reușit să plătească taxa de timbru, care s-ar ridica la suma de 200.000 de lei. Până acum, vedeta ar fi plătit doar suma de 5.000 de lei din această taxă. În trecut, ea a solicitat să i se aprobe plata eșalonată, dar și această cererea i-ar fi fost respinsă, informează Spynews.

Pe lângă alte bunuri și proprietăți, cei doi încă soți au de împărțit un teren din Corbeanca pe care l-au achiziționat în timpul căsătoriei. În acest caz, Claudia ar avea dreptul la o despăgubire în valoare de 100 de mii de euro.

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au împreună doi copii

Deși în prezent se războiesc prin instanțe, pe Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău îi leagă în continuare cei doi copii pe care îi au împreună. Din căsnicia cuplului au rezultat doi băieți, soții având mari discuții și pe tema creșterii și a custodiei lor.

Sunt o mamă impecabilă și voi merge până în pânzele albe că acești copii să crească lângă mama lor, așa cum este lăsat pe pământ! Nu am făcut niciun rău nimănui niciodată, nu am greșit cu nimic, îmi văd de viață și copii, de educația lor și vreau să-i pregătesc pentru viitor așa cum este legea firii.   

Îmi divinizez copiii și nu mi-am dorit niciodată să-i despart de tatăl lor, ba chiar îmi doresc să fie bine numai și numai pentru ei. (..)

Vreau doar să-i cresc frumos, cu respect, credință și să nu le lipsească dragostea și afecțiunea mamei, căci doar așa se vor dezvolta frumos!”, declara Claudia, după ce a fost amenințată că îi vor fi luați copiii.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
gabriela cristea cozonaci jpg
banner emily burghelea png
 Claudia Pavel alias Cream (49 de ani) s-a întors în țară cu ocazia sărbătorilor de Paște
horia căciulescu jpeg
emily ratajkowski metgala2024 profimedia jpg
image png
jeannieb smaller jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net