Claudia Pătrășcanu, mesaj disperat. Spune că e terorizată de familia lui Gabi Bădălău: „Oameni fără scrupule”

Claudia are doi băieței
Claudia are doi băieței

Claudia Pătrășcanu a recurs la internet pentru a-și spune of-ul, în condițiile în care aceasta povestește că este abuzată emoțional de fostul soț, Gabi Bădălău, și de familia acestuia. Claudia a scris un mesaj disperat în mediul online, în care detaliază situația prin care trece în prezent, cea mai mare durere a sa fiind faptul că nu este lăsată să-și vadă copiii. Mai mult decât atât, familia lui Bădălău ar amenința-o mereu că nu îi va mai vedea niciodată.

Claudia Pătrășcanu, mesaj disperat în mediul online

„Ajung să scriu acest mesaj cu gândul ca cineva va înțelege ce trăiesc eu in aceste momente cu familia Bădălău. Sora fostului meu soț, mama acestuia, soțul și întreaga familie mă abuzează emotional, mă amenință ca îmi vor lua copiii, îmi trimit mesaje grave fără sa aibă dovezi.

Nu le permit copiilor sa vorbească cu mine, tatăl lor ii lasă in grija familiei și tot timpul sunt nevoită sa iau legatura cu copiii mei să-i aud prin diferite persoane.

Sunt acea mamă disperată care se judecă într-o instanță pentru copiii ei, care are încredere în justiția noastră și care sper sa facă dreptate ca acești copii să crească lângă mama lor așa cum e dat de Dumnezeu.

Toți cei care mă cunosc în toți acești ani ca om public, mamă, care vedeți mesajul meu cu disperare, am nevoie de oameni cu suflet să pot scăpa de acești oameni care spun peste tot ca mă vor în pământ! 

„Mă abuzează emoțional”

Nu pot pune încă acele mesaje pe care soțul și sora lui mi le trimit și ma abuzează emoțional, dovezi grave pe care le am din timpul casniciei. Ma amenință că-mi vor lua ei copiii pentru că sunt o mamă de la care copiii mei nu au ce învața....eu cred ca acești copii minunați doar de la mine au ce învața și ei știu asta prea bine, dar mare păcat ca au atata vrajbă pentru mine.

Nu le-am făcut nimic, doar vreau sa fiu lăsată să-mi cresc copiii în liniște și să-i duc pe un drum bun, să știu de ei când fac un vaccin, dacă sunt bine și sa le spun ca îi iubesc. Vreau să fiu lăsată sa vorbesc cu ei și să înțeleagă pentru totdeauna ca sunt mama lor, orice rău ar dori ei pentru mine.


    Claudia are doi băiețeiFoto: Arhivă personală
Claudia are doi băiețeiFoto: Arhivă personală

Acești oameni fără frică de Dumnezeu și fără scrupule nu înțeleg sentimentul de mamă, nu încetează, ci doar vor să-mi facă rău prin tot felul de mijloace nedrepte! Vă rog, fac acest apel public în ideea că cineva mă va auzi și mă va ajuta să se facă dreptate și sa iasă la suprafață și alte adevăruri care se știu și nu s-au auzit.

Sunt acea mama singură, încolțită de acești oameni fără inimă și scrupule. Rugați-vă pentru mine ca Dumnezeu să le dea gânduri bune și să mă lase să-mi cresc copiii în liniște și cu demnitate!”, a scris aceasta.

Claudia a anunțat că divorțează de Gabi Bădălău în august 2019, invocând atunci abuzul emoțional și fizic venit din partea partenerului său. Foștii soți au împreună doi băieți.

gabi badalau, alaturi de parintii sai jpg
Matilda Pascal Cojocărița și Nicolae Ceaușescu jpg
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
Mama lui Theo Rose și Teo Trandafir jpg
mariana moculescu jpg
cub gabriela marin denise pilafai png
cub razvan ciobanu png
cub theo rose anghel damian png
 dmitri rogozin sursa facebook
Supermarket FOTO Shutterstock jpg
image
image
image
image
mariana moculescu jpg
radu valcan jpg
cub razvan ciobanu png
cub theo rose anghel damian png
Mama lui Theo Rose și Teo Trandafir jpg
Matilda Pascal Cojocărița și Nicolae Ceaușescu jpg