Gabi Bădălău, atac la Claudia Pătrășcanu, la tribunal: “Are vreun iubit la Constanța”

Ultima actualizare:

    Claudia Pătrăşcanu şi Gabi Bădălăufoto: Instagram
Claudia Pătrăşcanu şi Gabi Bădălăufoto: Instagram

Gabi Bădălău şi Claudia Pătrăşcanu au avut joi, 9 septembrie, un nouă înfățișare în procesul de divorț ce are ca miză custodia celor doi fii ai lor, Gabriel și Nicholas. Deși părea că apele s-au mai liniștit în ultima vreme între cei doi, Gabi Bădălău a venit cu noi acuzații la adresa cântăreței, privind viața ei amoroasă.

Înainte de a intra în sala de judecată, Gabi Bădălău a dezvăluit motivul pentru care soția lui nu dorește sub nicio formă să se mute la București. Acesta ar fi legat de o nouă dragoste care ar fi intrat în viața Claudiei. “Sunt convins că pentru Claudia e mult mai ok aici, doar că ea probabil și-a refăcut viața sentimentală, are vreun iubit acolo, la Constanța, și îi e greu să plece în momentul ăsta. Ar trebui să se gândească mai bine și să fie conștientă că au un viitor mai bune aici lângă mine (n.r. copiii)”, a spus Gabi Bădălău, citat de Spynews.ro.

"Claudia mi-a spus cu subiect și predicat că nu vrea să vină la București"

Afaceristul și-ar dori ca mama copiilor săi să se mute în Capitală pentru a putea petrece mai mult timp cu fiii lui. “Claudia mi-a spus cu subiect și predicat că nu vrea să vină la București. Eu n-am nicio problemă, copiii să stea cu Claudia, dar una e să-mi doresc să ies cu copiii la pizza, la un suc, să ieșim la film, la fotbal, copiii cresc, e normal să aibă nevoie și de mine, ca tată, alta e să fac până la Constanța dus-întors. Eu vorbesc doar de interesul copiilor!”, a mai declarat Gabi Bădălău.De altfel, Claudia Pătrășcanu a și afirmat că este foarte curtată în ultima vreme. Cântăreața a și postat pe Instagram buchetul de flori pe care l-a primit de la un admirator secret, chiar în dimineața când avea înfățișare la tribunal.

Citește și:

Claudia Pătrășcanu: “Gabi le-a zis părinților că se aruncă de pe pod pentru amantă. A cheltuit 200.000 € cu ea”

Reacția lui Gabi Bădălău la afirmațiile dure făcute de Claudia Pătrășcanu: «Îți dezvăluie secretele, te vorbește de rău»

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (16) jpg
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net