Gabi Bădălău, atac la Claudia Pătrășcanu, la tribunal: “Are vreun iubit la Constanța”

9 septembrie 2021
article img
Claudia Pătrăşcanu şi Gabi Bădălăufoto: Instagram

Gabi Bădălău şi Claudia Pătrăşcanu au avut joi, 9 septembrie, un nouă înfățișare în procesul de divorț ce are ca miză custodia celor doi fii ai lor, Gabriel și Nicholas. Deși părea că apele s-au mai liniștit în ultima vreme între cei doi, Gabi Bădălău a venit cu noi acuzații la adresa cântăreței, privind viața ei amoroasă.

Înainte de a intra în sala de judecată, Gabi Bădălău a dezvăluit motivul pentru care soția lui nu dorește sub nicio formă să se mute la București. Acesta ar fi legat de o nouă dragoste care ar fi intrat în viața Claudiei. “Sunt convins că pentru Claudia e mult mai ok aici, doar că ea probabil și-a refăcut viața sentimentală, are vreun iubit acolo, la Constanța, și îi e greu să plece în momentul ăsta. Ar trebui să se gândească mai bine și să fie conștientă că au un viitor mai bune aici lângă mine (n.r. copiii)”, a spus Gabi Bădălău, citat de Spynews.ro.

"Claudia mi-a spus cu subiect și predicat că nu vrea să vină la București"

Afaceristul și-ar dori ca mama copiilor săi să se mute în Capitală pentru a putea petrece mai mult timp cu fiii lui. “Claudia mi-a spus cu subiect și predicat că nu vrea să vină la București. Eu n-am nicio problemă, copiii să stea cu Claudia, dar una e să-mi doresc să ies cu copiii la pizza, la un suc, să ieșim la film, la fotbal, copiii cresc, e normal să aibă nevoie și de mine, ca tată, alta e să fac până la Constanța dus-întors. Eu vorbesc doar de interesul copiilor!”, a mai declarat Gabi Bădălău.De altfel, Claudia Pătrășcanu a și afirmat că este foarte curtată în ultima vreme. Cântăreața a și postat pe Instagram buchetul de flori pe care l-a primit de la un admirator secret, chiar în dimineața când avea înfățișare la tribunal.

Citește și:

Claudia Pătrășcanu: “Gabi le-a zis părinților că se aruncă de pe pod pentru amantă. A cheltuit 200.000 € cu ea”

Reacția lui Gabi Bădălău la afirmațiile dure făcute de Claudia Pătrășcanu: «Îți dezvăluie secretele, te vorbește de rău»