Cum vrea Gabi Bădălău să-i închidă gura Claudiei Pătrășcanu. I-a făcut o ofertă de nerefuzat


    Gabi Bădălău vrea să cadă la pace cu Claudia Pătrășcanufoto: arhiva Click!
Gabi Bădălău vrea să cadă la pace cu Claudia Pătrășcanufoto: arhiva Click!

Războiul dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău continuă! Solista a ieșit la rampă zilele trecute cu acuzații incredibile la adresa fostului soț, afirmând că avea iubiți și pe timpul căsniciei și sugerând astfel că ar fi homosexual. Pentru a stopa atacurile furibunde ale soției sale, cu care se află în divorț, Gabi Bădălău i-a făcut Claudiei Pătrășcanu o ofertă de împăcare, prin intermediul unui mesaj pe care i l-a transmis brunetei pe Whats App.

În mesajul trimis Claudiei Pătrășcanu, Gabi Bădălău i-a propus acesteia să cadă la pace, oferindu-i o casă potrivită pentru ea și cei doi copii, bani pentru o școală bună din București și o mașină. Mesajul a fost făcut public în emisiunea lui Dan Capatos, fiul de milionar sperând ca astfel să îngroape securea războiului cu soția sa.

”Eu sunt de acord să iau o casă într-un complex rezidențial, Tunari, Sisești, Otopeni, Pipera, gata mobilată, buget 120-150 de mii de euro, să înscriem băieții la Școala americană, plătesc eu pe un an de zile avans taxele de școlalizare. Găsim o variantă să iau și o mașină bună pentru băieți, să aveți să vă deplasați. Mă ocup eu de ce înseamnă cheltuieli pentru băieți, pentru casă, pentru voi. Cred că e o soluție mai bună pentru noi, mai ales pentru băieți. Gând bun și aștept un feedback”, spune Gabi Bădălău în mesajul pe care i l-a trimis Claudiei Pătrășcanu și pe care Dan Capatos l-a făcut public la ”Xtra Night Show”.

Claudia Pătrășcanu mai cere 10.000 de euro pe lună

Solista însă nu a răspuns la mesajul dat de Gabi Bădălău. Inițial, Claudia Pătrășcanu i-a spus acestuia că se mai gândește. Apoi i-a trimis prin avocați o hârtie prin care i-ar fi adus la cunoștință că ar vrea 10.000 de euro pe lună. „Ea nu mi-a răspuns, mi-a trimis o hârtie prin avocații ei că mai vrea 10 000 de euro lunar”, a recunoscut afaceristul, la Antena Stars.

Citește și:

Divorț murdar între Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău. “Copiii mimează perversiuni sexuale cu păpuși”

Claudia Pătrăşcanu, divorţ dificil de Gabi Bădălău: «Îmi trimite mesaje de ameninţare din vacanţele cu diferite doamne»

Rares Prisacariu 3 Romanii au talent foto Pro TV jpg
10 dana budeanu verdict stil carmen bruma si mircea badea jpg jpeg
serban pavlu captura podcast la mijloc jpg
Charles, William și Harry jpg
Demi Rose s a fotografiat într o ținută sumară jpg
wild bear selfie Colorado  jpg
vedete jpg
catalin florin olar jpg
image
image
image
image
image
image
vedete jpg
cub Costin Craioveanu png
Demi Rose s a fotografiat într o ținută sumară jpg
10 dana budeanu verdict stil carmen bruma si mircea badea jpg jpeg
narcisa suciu si Daria jpg
oana zavoranu si sotul