Fiica Biancăi Drăgușanu a ajuns în spital. Diva este copleșită: «N-am dormit toată noaptea»

Fiica Biancăi Drăgușanu, Sofia, a fost internată în spital pentru o operație destul de dificilă. Diva a mărturisit că a fost sfătuită de medicul copilei că aceasta este cea mai bună soluție, însă întreaga situație a îngrijorat-o nespus pe vedetă. 

Fiica Biancăi Drăgușanu a ajuns în spital. Diva este copleșită: «N-am dormit toată noaptea»
Fiica Biancăi Drăgușanu a ajuns în spital. Diva este copleșită: «N-am dormit toată noaptea»

Bianca Drăgușanu a trecut printr-un moment extrem de dificil, după ce fiica ei Sofia, în vârstă de 5 ani, a fost internată la un spital de pediatrie din Capitală, pentru a fi operată. 

Vedeta a dezvăluit că fiica ei a suferit o operație de polipi și că a decis, alături de medici, că micuța are nevoie urgent de o astfel de intervenție. 

Ultimă oră Bianca Drăgușanu a răbufnit după ce a deschis cadourile primite de ziua ei. Ce a putut să-i spună unei invitate: «Aștept scuze»

Bianca Drăgușanu este o femeie puternică, iar singurul element din viața ei care o vulnerabilizează cu adevărat și o face să-și arate cu adevărat emoțiile este fiica ei, Sofia, pe care o iubește enorm. 

Vedeta a împărtășit fanilor, prin intermediul unui clip pe contul de Instagram, toate emoțiile prin care a trecut din momentul în care a fost nevoită să o lase pe Sofia pe mâna medicilor, iar fetița a petrecut o noapte singură în spital. Bianca a mărturisit că nu a putut dormi toată noaptea de grija Sofiei, mai ales că fetița a trecut prin prima ei anestezie generală. 

Citește și Bianca Drăgușanu, clip impresionant cu fiica ei de la ziua de naștere a divei

"Pentru mine ziua de astăzi a început cu mari emoții pentru că Sofia a trecut prin prima ei anestezie generală și sper că ultima, deoarece am decis, împreună cu medicul nostru să o operăm de polipi. A fost o fetiță curajoasă, s-a trezit, este la Spitalul de Copii Gomoiu și mă așteaptă să vin cu jucării și surprize. Sunt foarte emoționată, n-am putut să dorm deloc azi-noapte, am avut așa emoții.", a declarat Bianca fanilor pe Instagram

Actualul iubit al Biancăi a plătit pentru petrecerea dată cu ocazia zilei de naștere a divei

Sofia este fiica Biancăi Drăgușanu din relația cu artistul Victor Slav. Cei doi au fost căsătoriți, însă au divorțat la scurt timp. Cu toate acestea cântărețul și blondina au rămas buni prieteni și se ocupă împreună de creșterea micuței. 

Nu uita și Suma fabuloasă pe care Gabi Bădălău a plătit-o pentru petrecerea Biancăi Drăgușanu

În prezent, Bianca Drăgușanu are o relație cu Gabi Bădălău, iar afaceristul a plătit pentru petrecerea în cadrul căreia iubita sa și-a aniversat ziua de naștere. Bianca a împlinit pe 7 martie vârsta de 40 de ani, iar la marele eveniment au fost invitate aproximativ 50 de persoane. Cheful s-a ținut într-un loc select din centrul Capitalei, iar divertismentul a fost asigurat de Tzancă Uraganu. 

    Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram!    

cub andi moisescu olivia steer png
FotoJet jpg
zodia singura de sarbatori jpg
FotoJet (1) jpg
cub amal george cooney png
horoscop zilnic 16 februarie jpeg
cub anamaria prodan png
cub cristina spătar png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
FotoJet (1) jpg
megan fox sexy jpg
cub theo rose png
eva longoria si victoria beckham sexy dupa 45 de ani jpg
cub amal george cooney png
cub catalin botezatu dubai png