Cum i-a transformat Gabi Bădălău dormitorul Biancăi Drăgușanu, de ziua ei. Mulți vor fi invidioși

Bianca Dragușanu a împlinit 40 de ani pe 6 martie și a început petrecerea chiar din zorii zilei. Iată ce cadou i-a făcut Gabi Bădălău, omul cu care trăiește o poveste de dragoste mai aproximativ un  an. 

Bianca a împlinit 40 de ani pe 6 martie
Bianca a împlinit 40 de ani pe 6 martie

Bianca Drăgușanu are toate motivele să fie fericită! Are o carieră de succes, o viață împlinită și este răsfățată din plin de omul pe care îl iubește, afaceristul Gabi Bădălău. De ziua ei de naștere, acesta i-a făcut o surpriză de proporții pe care cu siguranță Bianca nu o va uita prea curând.

Se pare că Gabi a decis să îi transforme radical dormitorul vedetei. I-a cumpărat buchete enorme de flori și diferite baloane multicolore. Bianca s-a fotografiat alături de darul primit și a pozat într-o ținută foarte provocatoare, o pijama minusculă din satin.

Imaginile distribuite de vedetă au fost apreciate de peste 4.000 de persoane în mai puțin de două ore, iar urările din partea fanilor nu au întârziat să apară. 

Bianca Drăgușanu mizează pe un look natural, după nenumărate operații estetice

Recent, Bianca Drăgușanu a fost invitată în platoul emisiunii prezentate de către Teo Trandafir. Vedeta a vorbit despre cele mai recente intervenții chirurgicale pe care le-a suferit și s-a declarat foarte încântată de decizia de a-și micșora buzele.

Bianca a dezvăluit că mizează pe un look mai natural decât cel cu care ne-a obișnuit până acum. Bianca a fost provocată de Bursucu să se demachieze în direct, însă a refuzat vehement provocarea, spre dezamăgirea celor prezenți în platou și, probabil și a telespectatorilor. 

Bianca și Gabi trăiesc o poveste de dragoste cu năbădăi

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău trăiesc o poveste de iubire de aproximativ un an. Relașia lor a fost presărată cu certuri însă se pare că cei doi găsesc întotdeauna calea care îi aduce unul la celălalt. Gabi și Bianca sunt discreți în ceea ce privește viașa lor personală și evită să se afișeze public, mai ales că afaceristul se află în plin prpces de divorț de artista Claudia Pătrășcanu. 

    Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram!    

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net