Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au împăcat! Ce mesaj i-a dedicat afaceristul

Ne-au pierdut când vine vorba de relația lor! Să fie asta oare o strategie? Cert este că se pare că Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au decis să mai acorde încă o șansă poveștii lor de iubire, iar afaceristul are planuri de viitor cu partenera lui!

image
Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu, din nou împreună Foto: Arhivă personală

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău formează unul dintre cele mai controversate cupluri autohtone, având în vedere despărțirile și împăcările pe care le au „la activ”.

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, din nou împreună

Încă de la început, relația lor a fost presărată cu astfel de momente, nefiind prima dată nici când cei doi anunță că se despart definitiv, nici când aleg să se împace în văzul lumii.

Recent, cei doi au fost surprinși împreună la o petrecere, deși susțineau sus și tare că între ei nu mai e nicio cale de împăcare. Cumva, Bianca și Gabi ajung la finalul zilei tot unul în brațele celuilalt, însă.

Bădălău a publicat de curând pe contul său de Instagram și un mesaj care face trimitere directă la partenera lui de viață. Se pare că acesta are planuri de viitor cu Bianca Drăgușanu, în ciuda problemlor relaționale prin care tot trec în ultima perioadă.

stanga
dreapta
bianca dragusanu gabi badalau jpeg
gabi badalau bianca dragusanu jpeg
bianca dragusanu gabi badalau 0 jpeg
bianca dragusanu badalau jpg
gabi badalau jpeg
bianca badalau vs png

Mesajul lui Gabi Bădălău, după împăcarea cu Bianca Drăgușanu

Deși au ales să fie discreți pe rețelele de socializare în privința imaginilor de cuplu, se pare că Gabi face, în continuare, pași mari în ceea ce privește relația cu Bianca Drăgușanu. Rămâne de văzut, însă, dacă de această dată relația acestora nu se va termina tot printr-o despărțire anunțată cu surle și trâmbițe.

Ești pregătită să iubești?!”, a scris Gabi Bădălău pe Instagram, semn că are așteptări și planuri de viitor în ceea ce o privește pe partenera lui. Între timp însă, afaceristul este prins în continuare cu divorțul de Claudia Pătrășcanu.

Cei doi apar în acte în continuare ca fiind căsătoriți, deși s-au despărțit cu scandal și au făcut clar să se înțeleagă că între ei chiar nu mai e cale de întoarcere. Momentan însă, divorțul nu s-a pronunțat, cei doi judecându-se în instanță. Cei doi foști parteneri au doi băieți împreună.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!   

bote bal contesa JPG
roland stanescu jpg
image png
3 violeta sotie marcel pavel 2 jpg jpeg
Tiriac
Ricky Martin sexy la plajă (6) jpg
01 jpg
FotoJet jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
ghislaine maxwell printul andrew jpg
bote bal contesa JPG
Tiriac
kim kardashian jpg
Ricky Martin sexy la plajă (6) jpg
lindsay lohan