Claudia Pătrășcanu a detronat-o pe Bianca Drăgușanu la frumusețe! Incredibil cum arată fără operații, complet nemachiată

Ultima actualizare:

Nu a avut noroc în dragoste, mariajul ei cu Gabi Bădălău terminându-se cu scandal. Claudia Pătrășcanu radiază în continuare, chiar dacă ultima perioadă nu a fost tocmai cea mai fericită, pentru ea.

N-ai zice că are 41 de ani! Cum arată Claudia Pătrășcanu, fără operații estetice Foto: Instagram
N-ai zice că are 41 de ani! Cum arată Claudia Pătrășcanu, fără operații estetice Foto: Instagram

 Fosta soție a lui Gabi Bădălău se concentrează acum pe ea și pe cariera ei, continuând în același timp și demersurile pentru finalizarea divorțului. Cert este că la cei 41 de ani ai ei, Claudia afișează un chip adolescentin și nu are nici imperfecțiuni pe care să fie nevoită să le ascundă sub machiaj. 

Claudia Pătrășcanu pare mai tânără ca niciodată

Mai mult decât, atât, Claudia Pătrășcanu, în vârstă de 41 de ani, susține nu a recurs la nicio operație estetică până la această vârstă, așadar genele bune sunt de partea ei. Probabil, însă, că și rutina ei de îngrijire a tenului ajută la întregul proces, așadar ar putea să împărtășească „rețeta” care face minuni. Dar să nu aibă chiar nicio intervenție?!

Claudia Pătrășcanu a publicat de curând o imagine pe Instagram, în care apare aproape nemachiată și pare o tânără care tocmai se pregătește să meargă la liceu! De altfel, în toate fotografiile ei din mediul online, Claudia pare că a reușit să își păstreze intact chipul din adolescență, chiar dacă e acum mămica a doi copii.

De curând am terminat o carte foarte interesantă, potrivită pentru toate femeile care doresc sa depășească anumite situatii cu înțelepciune și bunătate. Este foarte interesantă și foarte utilă in dezvoltarea personală, te ajută să înțelegi greșelile pe care le faci, de unde vin, de ce și cum pot fi corectate.

Nimic nu este simplu, este nevoie de multă muncă cu tine. (..) Orice schimbare în viața ta, fie bună sau mai puțin bună, devine o provocare. Trebuie doar să acceptam ceea ce se întâmplă în viețile noastre și să nu ne sperie nimic.

Reinventați-vă viața și nu vă pierdeți niciodată speranța”, scria atunci Claudia, în dreptul imaginii, făcând, probabil, referire la întreaga situație cu divorțul de Gabi Bădălău.

Gabi Bădălău s-a cuplat cu Bianca Drăgușanu, după separarea de Claudia Pătrășcanu

Gabi Bădălău pe de altă parte, se pare că s-a reorientat la 180 de grade după mariajul cu Claudia, care are o frumusețe naturală, către Bianca Drăgușanu, care este cunoscută pentru multitudinea de intervenții estetice la care a apelat, de-a lungul timpului.

Cei doi au avut o relație cu „năbădăi”, plină de certuri și despărțiri, iar de curând se zvonea că ar fi pus punt definitiv poveștii lor. Tot de curând însă, Bianca Drăgușanu a anunțat că s-a pregătit să renunțe la acidul în exces din buze, și le-a dat acestora o nouă formă, mai naturală. Să fie acesta un „truc” cu care să vrea să îl recucerească pe Gabi, apelând și ea la naturalețe?

gabi badalau bianca dragusanu jpeg

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
banner julia jianu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net