La ce a renunțat Claudia Pătrășcanu pentru a se pronunța mai repede divorțul: «Sper să punem punct»

Ultima actualizare:

Deși se împlinesc aproximativ trei ani de la despărțirea cu scandal dintre Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu, cei doi figurează în continuare în acte drept soț și soție, din cauza problemelor pe care le-au tot întâmpinat în instanță.

La ce a renunțat Claudia Pătrășcanu pentru a se pronunța mai repede divorțul Foto: Arhivă personală
La ce a renunțat Claudia Pătrășcanu pentru a se pronunța mai repede divorțul Foto: Arhivă personală

Pentru a se pronunța mai repede divorțul însă, se pare că Pătrășcanu a decis să facă un pas în spate și să renunțe chiar la partaj, numai să se vadă cât mai curând o femeie liberă.

De-a lungul timpului, pe întreaga perioadă în care au încercat să se separe și legal, Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au ținut-o din scandal în scandal. Se pare însă că acum, de dragul băiețeilor pe care îi au împreună, între cei doi s-au mai calmat spiritele.

Totuși, Claudia vrea să se vadă cât mai repede divorțată de fostul ei partener. Potrivit Antena Stars, aceasta a renunțat chiar și la partaj, pentru ca lucrurile în instanță să nu mai fie tărăgănate și să se poată pronunța mai repede divorțul.

Claudia Pătrășcanu a renunțat la partaj pentru ca divorțul să fie pronunțat mai repede

Eu am fost cea care a înaintat acest divorț și vreau în continuare să divorțez, dar am început să trăiesc cu situația asta așa și să las ca lucrurile să se întâmple atunci când va considera Dumnezeu. (...) De trei ani tot încercăm să comunicăm, ba ne certăm, am obosit”, a spus Claudia Pătrășcanu, pentru sursa anterior menționată.

Claudia Pătrășcanu consideră că totul stă în mâinile lui Bădălău și că divorțul se va pronunța când el va dori acest lucru. Aceasta a explicat însă că ea își dorește să se întâmple cât mai rapid.

Dacă și-ar fi dorit cu adevărat din tot sufletul să divorțeze, că practic până la urma urmei am renunțat la tot..... Nu contează nimic, decât copiii. M-am tot gândit că ar trebui să se renunțe și să se termine acest divorț. Gabi trebuie să pună punct și să se termine acest divorț, într-o secundă”, a mai spus ea.

Care este relația dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au început să se mai înțeleagă, iar cântăreața a explicat  că e sigură că după divorț situația lor va fi una și mai bună.

Eu cred că după acest divorț eu și Gabi noi ne vom înțelege foarte bine. Ne vom înțelege bine pentru copii, e foarte important ca ei să vadă că ești bine, că se respectă părinții, că se salută”, a mai spus Claudia Pătrășcanu.

Cei doi au o relație civilizată, de dragul celor mici, chiar dacă mai există probleme între ei, în continuare. Claudia speră însă ca divorțul să soluționeze și acele problem.

Începem să vream să comunicăm, am înțeles niște lucruri. Copiii sunt cei mai importanți, acum sunt la vârsta la care trebuie să conștientizeze tot ce se întâmplă.

Suntem într-o relație civilizată, de multe ori sunt și decalaje că până la urmă nu suntem la fel și nu gândim la fel. Sper să ajungem să divorțăm, să punem punct, să ne vedem de viețile noastre, să fie frumos și civilizat să nu-i afectăm pe cei mici”, a mai spus ea.

Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
banner dana nălbaru png
banner adrian cristea png
Au trecut 12 ani de când a murit Gil Dobrică  I s a spus Ray Charles al României jpeg
lora
banner dinu maxer png
image
actualitate.net
image
actualitate.net