Anda Adam o întrece pe Bianca Drăguşanu la mărirea buzelor! Uite cât de voluminoase și le-a făcut

Anda Adam făcea furori cu piesele muzicale pe care le lansa în urmă cu un deceniu. Are o carieră muzicală impresionantă, care a început în anul 1999, însă în ultima perioadă a decis să își aloce timpul proiectelor personale și mai puțin vieții artistice. La 41 de ani, Anda Adam are un trup sculptat și se pare că nici micile intervenții în cabinetul medicului estetician nu îi sunt străine. 

image
Anda Adam și iubitul ei, omul de afaceri Eudor Mohaci

Anda Adam obișnuiește să pozeze provocator, în ținute sumare, pe contul personal de Instagram. Are toate motivele să fie mândră pentru că Mama Natură a fost generoasă cu ea și a înzestrat-o cu forme voluptoase. Pentru a lupta împotriva trecerii timpului, Anda a apelat și la ajutorul medicilor esteticieni, iar judecând după imaginile distribuite de artistă și volumul buzelor a trecut printr-o mărire considerabilă, probabil în urma injectării cu acid hialuronic.

În prezent, Anda Adam are buzele mai mari decât Bianca Drăgușanu, care a decis să renunțe la dimensiunea exagerată și și-a topit o parte din acidul hialuronic injectat, alegând un aspect mai natural. 

În ciuda faptului că intervenția de la nivelul buzelor este una evidentă, Anda Adam nu a confirmat sau infirmat că a trecut printr-o procedură pentru a le oferi un plus de volum. Singurele intervenții estetice despre care Anda Adam a vorbit de-a lungul timpului sunt cea de rinoplastie și de augumentare mamară. 

Am o operație la sâni și am o rinoplastie ca să-mi corectez o deviație de sept. Nu am absolut nimic făcut, față, pomeți, coaste, mâini, picioare lungit, nimic. Nu am operații eșuate, am două și cam atât", spunea Anda Adam. 

Anda Adam a început anul 2022 într-un mod nefericit. În luna ianuarie a fost protagonista unui incident care a avut loc pe holurile unui hotel din Poiana Brașov. Atunci, solista a avut o altercație cu o altă turistă și a schimbat vorbe dure cu aceasta, ba chiar a acuzat-o că a fost agresată. Luna februarie i-a adus o amendă, după ce solista a parcat mașina neregulamentar pe o stradă din Cluj. 

Din punct de vedere amoros, Anda Adam traversează o perioada fericită. Este împlinită alături de logodincul său, care a cerut-o anul trecut în căsătorie într-un peisaj de vis din Cappadocia, și se pregătește de nuntă. Eudor Yosif Mohaci și Anda Adam s-au lansat împreună și în afaceri, nu doar în viața de cuplu. Îndrăgostiții și-au deschis propriul club de noapte în Cluj-Napoca. 

  Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!    

cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
brenciu si nevasta jpg
image jpeg
sotie cumpanasu jpg
cub laurette png
image png
anca serea jpeg
image png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
daniel onoriu jpg
Dorian Popa
image png
sotie cumpanasu jpg
image png
2 britney spears jason alexander party time jpg jpeg