Anda Adam, apariție lipsită de inhibiții pe internet! Îmbrăcată în latex și cu tocuri amețitoare

Ultima actualizare:

Anda Adam emană fericire de când iubește din nou! Artista este o femeie frumoasă, perfect conștientă de atuurile cu care a fost înzestrată de către Mama Natură și nu se ferește să pozeze provocator! 

image

Ultimele imagini distribuite de Anda Adam nu pot fi trecute cu vederea! Anda Adam are 41 de ani și un trup care le-ar putea face invidioase și pe cele mai tinere decât ea.

Artista s-a afișat pe contul personal de Instagram într-o ținută pe care nu oricine ar avea curaj să o poarte. Artista a îmbrăcat un body din latex alb și o haină de blană de aceeași culoare. A încălțat o pereche de cizme negre, peste genunchi, în contrast cu albul imaculat al întregii ținute. 

image

Mai mult decât atât, se pare că vedeta a participat la un eveniment la care s-a aflat în centrul atenției! Îmbrăcată în ținuta descrisă anterior, Anda Adam a fost expusă în centrul unei săli, într-un cub de sticlă care se rotea. Imaginile spectaculoase au fost făcute publice de către artistă. 

image

Anda Adam a luat prin surprindere pe toată lumea în vara anului trecut, când s-a afișat alături de noul iubit, omul de afaceri Yosif Eudor Mohaci.

Povestea lor de dragoste s-a desfășurat cu o viteză amețitoare, iar solista a fost cerută în căsătorie după doar câteva luni de relație. Cererea în căsătorie a avut loc într-un peisaj desprins din povești, departe de România. tocmai în Cappadocia. 

image

Momentul pe care Anda nu îl va uita niciodată s-a desfășurat în timpul unei vacanțe surpriză, pregătită chiar de iubitul ei, în Turcia, într-o locație exotică și foarte romantică, Cappadocia. Peisajul în care afaceristul a cerut-o pe Anda de soție a fost unul de basm, reușind s-o impresioneze profund pe solistă. 

image

Cine este logodnicul Andei Adam 

Logodnicul Andei Adam se numește Yosif Eudor Mohaci și este un afacerist din Arad. El a locuit o bună perioadă de timp în Elveția și Franța, iar în țară are numeroase afaceri care merg ca pe roate. El a mai fost căsătorit și are o fetiță în vârstă de cinci ani. 

Afaceristul este îndrăgostit până peste cap de frumoasa solistă și a decis să imortalizeze sentimentele pe care i le poartă pe propria piele. Yosif a trecut pragul unui artist tatuator și și-a desenat permanent inițialele numelui său și al logodnicei. 

  Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
florin piersic facebook jpg
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
florin piersic facebook jpg
image png
florin piersic facebook jpg
florin piersic facebook jpg
 "În sfârșit le-am mângâiat fără să mă sperii de ele!", spune artista
doja cat instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net