Mămicile din showbiz cu pătrățele pe abdomen. Secretele siluetelor de vis

Credeau că își pierd formele sexy după sarcină, însă trebuie să recunoaștem că arată mai bine ca înainte. Sportul, alimentația și procedurile corporale le-au ajutat pe Anda Adam, Flavia Mihășan, Claudia Neghină și Adelina Pestrițu să fie cele mai tonifiate mămici. 

Adelina Pestrițu e mai slabă decât înainte de a fi mamă foto: Instagram
Adelina Pestrițu e mai slabă decât înainte de a fi mamă foto: Instagram

Click! vă arată imagini cu Anda Adam, Flavia Mihășan, Claudia Neghină și Adelina Pestrițu cu mușchii încordați, în costum de baie. Iată care sunt secretele celor patru dive.

Anda Adam merge la sală zilnic

Anda Adam împlinește 41 de ani peste trei luni și are o fetița superbă în vârstă de 6 ani, pe nume Evelin. S-a îngrășat aproape 10 kg în timpul sarcinii și nu a avut pofte exagerate, însă și-a umplut frigiderul cu fructe, iaurturi și alte alimente cu puține grăsimi.

După ce a născut, la câteva luni Anda a revenit la programul obișnuit, cu antrenamente la sală aproape zilnice, care au ajutat-o să ajungă la silueta ei. În urmă cu doi ani, a avut o fluctuație în greutate, dar a luat măsuri și a slăbit 10 kilograme în doar două luni cu multe exerciții și o alimentație echilibrată. Acum are 55 de kilograme, un abdomen plin de pătrățele, picioare și brațe tonifiate.

De când a ajuns la această siluetă, Anda și-a lansat și o linie de costume de baie și chiar ea le face reclamă pentru că arata ca un model. Actualul iubit cu care urmează să se mărite, este la fel de musculos și e un iubitor al sportului, așa că se potrivesc din toate punctele de vedere și ar putea concura împreună la un concurs de body building.

Adelina Pestrițu a slăbit 14 kg cu o dietă proprie

Adelina Pestrițu împlinește 35 de ani pe 2 februarie și are o fetiță care va împlini 4 ani pe 3 august, dar nu ai zice că este mămică. Este mai slabă ca la debutul ca asistentă tv, este tonifiată și are o energie teribilă.

În 2020, a slăbit 14 kg cu somodieta. "Somodieta este dieta pe care am inventat-o fix de nevoie, după o perioadă de 9 luni în care am acumulat 14 kilograme. Sunt o fire ambițioasă și îmi doresc să se întâmple totul bătând din palme. Am zis așa: dacă vreau să slăbesc, trebuie să aleg, din tot meniul meu, un aliment pe care îl pot consuma zilnic, pănă slăbesc.

De ce zilnic? Pentru că știu de foarte mult timp că organismul nu mai răspunde atunci când îi dai același meniu. Nu-și mai face rezerve pe coapsele noastre. Astfel, pentru că-mi place foarte mult somonul, m-am hotărât să încep un regim împotriva kilogramelor, bazat în mare parte pe somon”, a povestit Adelina. 

Claudia Neghină a făcut yoga pe timpul sarcinii

Claudia Neghină lucrează ca model de 17 ani, iar anul trecut a devenit mămică, la 40 de ani. A fost un dar și o mare bucurie venirea pe lume a fetiței ei Sofia care va împlini un an în aprilie.

Manechin internațional, Claudia a făcut sport  și și-a păstrat greutatea. Chiar și pe timpul sarcinii a făcut yoga, a mers la masaj, astfel că nu s-a îngrășat foarte mult în timpul sarcinii, iar la 3 săptămâni după ce a devenit mămică, ea a eliminat tot surplus de kilograme.

Flavia Mihășan a născut copiii unul după altul

Ultima, dar nu cea din urmă, este Flavia Mihășan, fosta asistentă de la "Neatza cu Răzvan și Dani", de la Antena1, care împlinește la vara 38 de ani și este mămică de doi băieți.

În ciuda faptului că sarcinile s-au derulat una după cealaltă, între cei doi fiind o diferență de vârstă de un an, Flavia arată ca pe vremea când purta cele mai scurte rochițe la emisiune, sau când dansa în concerte la Sala Palatului în concertele lui Ștefan Bănică. Oricând ar pute reveni pe marele ecrane, însă deocamdată trebuie sa le acorde atenție micuților ei.  

image
image
image
image
image
image
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net