Adelina Pestrițu, vacanță în „țara lui Moș Crăciun”! „Am lăcrimat de bucurie”

Adelina Pestrițu s-a lăsat atrasă de tot ce înseamnă magia sărbătorilor și, în loc să îl aștepte ea pe Moș Crăciun să vină în România, s-a gândit să îi facă o vizită chiar în țara lui și a faimoșilor lui reni, Laponia.

image
Adelina Pestrițu, vacanță de vis în Laponia Foto: Instagram

Adelina Pestrițu a plecat într-o vacanță plină de magie tocmai în țara lui Moș Crăciun, fiind bineînțeles însoțită de partenerul ei, Virgil Șteblea, și de fetița celor doi, Zenaida Maria. Vedeta a dezvăluit că micuța Zeny, așa cum o alintă, a avut chiar și una dintre cele mai interesante întâlniri, putând să îi spună personal Moșului ce cadouri așteaptă sub brad anul acesta. Aceștia s-au bucurat de peisajele de poveste, au mângâiat reni și au stat și în igloo-uri. 

Adelina Pestrițu, vacanță în Laponia cu soțul și fetița

Micuța Zenaida a fost extrem de bucuroasă când l-a întâlnit pe Moș Crăciun, iar Adelina a împărtășit și cu fanii ei experiența pe care cei trei au avut-o în Laponia. Fosta prezentatoare TV a povestit cum fiica ei nu va uita niciodată ziua în care l-a cunoscut pe Moș Crăciun, Doamna Crăciun, elfii și renul Rudolf, chiar în țara lor! Totuși, pentru această vacanță familia s-a îmbrăcat temeinic, având în vedere temperaturile scăzute. 

Fiecare minut face parte dintr-un film de poveste. Dacă noi am fost extrem de entuziasmați, Zeny este în extaz. Ajunși pe teritoriul Moșului Crăciun am coborât din mașina-transport privat și am fost preluați de un elf. În pădure, pe întuneric, unde mai zăreai câte un felinar aprins, în zăpadă stânga-dreapta, am fost conduși de micul elf la Moș Crăciun, care ne aștepta la poarta înaltă din lemn, cu felinarul aprins, în mână. Cânta și ne zâmbea larg.

Zeny s-a oprit și s-a uitat lung la el și parcă nu-i venea să creadă că e real ceea ce vede. Moșul a luat-o de mânuță și au început să meargă pe drumul din pădure plin ochi cu zăpadă și copaci cu crengile lăsate de la atâta ninsoare.

Îi aștepta o sanie trasă de un ren. Era chiar Rudolf, cel cu nasul roșu. Rudolf și un elf. Zeny și Moș Crăciun s-au urcat în sanie și au pornit spre casa lui. Moșul i-a cântat tot drumul. Ajunși în fața casei, de la căldură iese Doamna Crăciun însoțită de un alt elf.

image
Adelina Pestrițu s-a declarat fascinată de Laponia Foto: Instagram

Au luat-o amândoi de mână și au intrat în casă, de unde ieșea un miros cald de biscuiți dulci. Eram fascinați cu toții. Ne-am făcut confortabili, iar Zeny a fost invitată să facă biscuiți împreună cu Doamna Crăciun. (..) . A primit cadouri, au cântat, au dansat și au făcut multe poze”, a scris Adelina Pestrițu pe una dintre rețelele de socializare. „Am lăcrimat de bucurie de pe margine și am fost fascinați de cât de minunat este totul gândit. Laponia este cu adevărat o experiență pentru întreaga viață”, a spus Adelina.

Adelina Pestrițu s-a declarat fascinată de Laponia și de vacanța reușită pe care a ales-o. Totuși, înainte de a pleca în Laponia, aceasta s-a documentat în legătură cu vremea rece de acolo. Și-a luat la ea multe haine groase, dar și multe accesorii menite să-i ajute să se încălzească. Însă nici temperaturile de până la -15 de grade nu au reprezentat o piedică pentru a vizita „țara lui Moș Crăciun”.

„Sunt fascinată de locul în care răsăritul și apusul se întâmplă într-un interval de 5 ore. Iar renul din imagine m-a cucerit de la prima vedere. Când mă uit la pozele astea, nici nu mai simt cele -15 grade (care se simt ca -25)”, a mai scris Adelina Pestrițu pe Instagram.

Dorian Popa
laurentiu reghecamp corina caciuc luca si asiana peng
FotoJet jpg
image png
David Popovici, EPA jpg
FotoJet (4) jpg
Bani - lei - plata rata - facturi FOTO Shutterstock
sotie cumpanasu jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
laurentiu reghecamp corina caciuc luca si asiana peng
FotoJet jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck (6) jpg
image png
catalin maruta andra jpg
FotoJet (1) jpg