Care este semnificația numelui Zenaida. Așa a numit-o Adelina Pestrițu pe fetița ei

simeon stalpnicul png
Adelina Pestrițu a ales un nume special pentru fetița eiFoto: Instagram

Adelina Pestrișu a născut o fetiță perfect sănătoasă căreia i-a pus numele Zenaida Maria. Vedeta s-a gândit mai mult timp ce nume să-i pună micuței, iar rezultatul final a fost unul deosebit. Numele Zenaida are o semnificație specială pe care Adelina și iubitul ei l-au ales din timp.

Semficația numelui Zenaida

Numele Zenaida provine de la Zeus din mitologia greacă, semnificând lumină sau cer luminos. Numele acesta este atestat încă din secolul al VI-lea, iar derivatele sale sunt Zina sau Zinca. Acest nume simbolizează viață.

Cum a decurs sarcina pentru Adelina Pestrițu

Adelina Pestrițu a avut grijă ca fiecare detaliu să fie bine pus la punct pe timpul sarcinii și s-a pregătit temeinic pentru marele eveniment.

"Am avut o sarcină ușoară, cu excepția lunii a doua, în care am cunoscut ce înseamnă cu adevărat grețuri, amețeli și stări de rău. Mulțumesc Bunului Dumnezeu că toată tevatura nu a ținut mai mult de 4 săptămâni și, odată pusă pe picioare, nici că m-am mai întâlnit cu ele. Am rămas doar cu câteva sechele, mare sensibilitate la 2 mirosuri puternice de parfum, unul de piele, altul de cameră”, declara ea.

simeon stalpnicul png
Adelina Pestrițu a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasăFoto Instagram

„Astăzi s-a nascut minunea noastră, Zenaida-Maria! Sentimente şi trăiri de nedescris. Familia noastră este în extaz pentru venirea micuţei pe lume”, a scris Adelina Pestrițu în dreptul primei fotografii cu fetița ei.

Adelina Pestrițu a vorbit despre botezul fiicei sale

"Vorbim foarte mult despre botez. Avem liste mari. Am discutat despre local, meniuri şi flori. Botezul va avea loc în luna noiembrie, pentru că vor fi câteva luni de la naşterea fetiţei. Chiar dacă va fi puţin frig şi noi iubim căldura, sunt sigură că va fi o petrecere pe cinste. (...) Nunta va avea loc anul viitor. Nu am stabilit exact data. Probabil voi avea două ţinute", spunea Adelina într-un interviu. 

cub larisa iordache png
horoscop ( FOTO pixabay )
foto 1   privire oras shutterstock 674347609 jpg
7 front elvetianca pensiune jpg
andreea mantea 2 JPG
proteste   profimedia 0727331327 jpg
BeFunky collage (22) jpg
rapper rus   mrwalkie Instagram  jpg
Șoșoacă la protestul AUR Piața Victoriei 2 octombrie 2022 FOTO Inquam Photos Octav Ganea
Lula da Silva FOTO ft.com
image
image
image
image
cub andreea berecleanu eva zaharescu png
cub micutzu animat gif
andreea esca si alexia eram
cub larisa iordache png
BeFunky collage (22) jpg
cub laura cosoi png