Adelina Pestrițu a uimit Internetul! Şi-a împodobit bradul cu ciori și flori negre! Cum arată pomii de Craciun ai vedetelor

3 decembrie 2021
article img
Adelina Pestrițu și-a împodobit bradul într-un mod atipicFoto: arhiva personală

Sărbătorile de iarnă aduc mult entuziasm şi bucurie, iar unele vedete nu au mai avut răbdare şi au adus mai devreme magia în casele lor. Deea Maxer, Andreea Bălan, Catrinel Sandu, Jojo şi Adelina Pestriţu au împodobit deja brazii, spre fericirea copiilor lor. Toate au optat pentru un brad eco, artificial, iar Click! vă arată frumoasele decoraţiuni. Cel mai şocant brad este cel al Adelinei!

Tradiţia spune că bradul se împodobeşte în Ajun de Crăciun, pe 24 decembrie, dar iată că unele vedete nu au mai avut răbdare şi s-au apucat de decorat casele cu beteală, globuri şi instalaţii, cu o lună mai devreme.

article img
Catrinel Sandu, fericită alături de familie, în America

Catrinel Sandu, alături de fiicele sale şi de soţul Steve Schroeter, locuieşte în Florida, într-o casă superbă, cu un living spaţios. Acolo au montat bradul artificial, i-au pus globurile roşii şi argintii, iar un Moş Crăciun în dimensiuni umane a fost „pus de pază” la intrare. Ciorăpeii pentru cadouri, cu iniţiala fiecărui membru al familiei, şi-au găsit locul la şemineu. Mărimea bradului este una specială, de doi metri şi jumătate, pentru casele spaţioase. Acum Sarah şi Lara sunt pregătite să-l întâmpine pe Moş Crăciun.

article img
Copiii au ajutat-o pe Deea Maxer la împodobit

Şi bradul Deei şi al lui Dinu Maxer este înalt, bogat şi frumos împodobit, cu beteală argintie şi globuleţe în aceeaşi cromatică. Se pare că cei doi artişti au avut ajutoare la împodobit. Copiii lor,  Andreas şi Maysa, au fost entuziasmaţi să pună pe crenguţe frumoasele globuri. Momentul acesta va putea fi vizionat şi în emisiunea «Mămici de pitici cu lipici», difuzat pe Antena Stars, acolo unde simpatica familie le arată telespectatorilor momente din viaţa lor.

article img
Jojo s-a pregătit deja de Sărbători

În vila din comuna Lucianca, aflată la 35 de kilometri de Bucureşti, Jojo şi soţul ei, Paul Ipate, alături de micuţii Zora şi Achim, au trecut prin emoţiile acestui moment special chiar de Sfântul Andrei. Au un brad înalt de 2 metri, verde şi pudrat cu argintiu pe crenguţe, iar globurile sunt în aceeaşi cromatică: verde, argintiu, transparente sau chiar maro, de culoarea tulpinii. S-ar putea încadra în categoria de brazi fashion şi, cu siguranţă, Jojo a fost cea care a cumpărat aceste frumoase decoraţiuni. „În perioada Sărbătorilor, sunt fix ca un copil. Voi în ce culori împodobiţi bradul anul acesta? Eu am ales culorile pământului: verde mari, şi am folosit accente metalice aurii, argintii şi cupru”, a spus Jojo pe pagina ei de Instagram, lângă poza cu bradul. 

article img
Cleo și Edy, primele Sărbători ca soți

Edward Sanda şi Cleopatra Stratan petrec anul acesta Sărbătorile, pentru prima dată ca soţ şi soţie. Cei doi artişti s-au mutat împreună şi s-au cununat, astfel că sunt de nedespărţit. Şi pentru că Sărbătorile de iarnă bat la uşă, cântăreaţă care a făcut furori la numai 3 ani cu piesa „Ghiţă”, a început să îşi decoreze casa în spiritul Crăciunului. Cleo a pus luminiţe în toată casa şi a împodobit bradul, cu mult fast, apoi a împărtăşit momentul pe Instagram, pentru fanii ei. Aprecierile din partea acestora nu au întârziat să apară. 

article img
Adelina a îngrozit Internetul

Adelina Pestriţu a împodobit bradul în prima zi a lui decembrie. Vedeta a postat şi un filmuleţ pe conturile ei de socia­lizare, pentru a le demonstra urmăritorilor săi cum ar trebui să arate pomul de Crăciun în viziunea ei, avangardistă. Filmuleţul s-a viralizat instant pe Internet şi a declanşat o adevărată isterie în mediul on-line, şi asta pentru că Adelina a ales să împodobească bradul de Crăciun cu flori uriaşe negre, porumbiţe albe şi ciori! Adelina s-a scuzat oarecum şi a explicat că a ales ornamentele în alb şi negru ca să se asorteze cu mobila din casă, care este toată neagră.

Andreea Bălan şi-a găsit pomul de iarnă la pământ

article img
Pisica a distrus bradul Andreei

Nici Andreea Bălan n-a avut mai mult noroc cu bradul de Crăciun. Cântăreaţa l-a împodobit şi ea în avans pentru cele două fetiţe ale ei, Clara Maria şi Ella Maya. După ce au muncit o zi întreagă să-l împodobească, noaptea, pisica Steluţa şi-a făcut de cap. Surpriza mare a fost când, în toiul nopţii, solista a găsit bradul doborât la pământ şi a trebuit să o ia de la capăt cu împodobitul. „Steluţa aseară a dărâmat bradul! La 12 noaptea, când am coborât ca de obicei să mănânc dulceaţă cu biscuiţi, bradul era jos! Steluţa năzdrăvana! L-a dărâmat şi azi dimineaţă! Şi bineînţeles că l-am împodobit din nou!”, a scris solista, pe Instagram. (Alina Erimia)