EXCLUSIV Adelina Pestrițu, fără filtre. Realitate versus Instagram. Uite cum muncește în viața reală: colete, filmări și întâlniri

image
Adelina Pestrițufoto: BLITZ

O urmăresc 1,8 milioane de oameni pe Instagram și peste 1,5 milioane, pe Facebook. Recunoaște că se câștigă enorm din online, dar spune și că este o muncă titanică. Click! a surprins-o pe Adelina pe stradă, în trei ipostaze diferite, suficient cât să observăm că, în cazul ei, ceea ce "vinde" pe Internet este la fel și în realitate.

La prima vedere s-ar putea crede că are o viață perfectă, lipsită de griji, însă situația este cu totul alta. În spatele pozelor impecabile și a sumelor consistente pe care le primește pentru campaniile pe care le desfășoară, se ascund ore întregi de muncă și de sacrificii. Timpul petrecut cu familia este limitat, iar stările proaste trebuie alungate cu repeziciune, pentru că nimeni nu acceseză internetul pentru a vedea fețe triste, povestea Adelina Pestrițu (34 de ani), într-un interviu online.

Fotoreporterii Click! au surprins-o recent în oraș, de trei ori, în zile diferite, și vă arătăm imaginile pe care toată lumea dorește să le vadă: Adelina Pestrițu fără filtre de Instagram, fără "îmbunătățiri" din buton. Realitatea nu este însă diferită de online, ba chiar este identică, pentru că bruneta a anunțat că nu dorește să mai folosească filtre și programe de editare atunci când interacționează cu fanii virtuali. Arată impecabil nemachiată, în ținute sport, dar și aranjată, în rochii feminine și pantofi cu toc.

Rochie sexy pentru o întâlnire cu o prietenă

Adelina Pestrițu a fost surprinsă la restaurantul Poesia, în cartierul Primăverii, alături de o amică. În drum spre mașină, Adelina a întors toate privirile datorită ținutei, pe care a pus-o în valoare cu un mers de podium. Rochia, marca Victoria Beckham, îi evidenția formele, spre bucuria celor din zonă. Înainte de a porni motorul, Adelina a mai rămas să butoneze telefonul în mașina preț de 30 de minute.

Pozele noastre

image
Adelina Pestrițu arată impecabil într-o ținută semnată Victoria Beckhamfoto: BLITZ

image
Adelina Pestrițu, fără machiajfoto: BLITZ / Click!

image
Adelina Pestrițufoto: BLITZ

Postarea ei de pe Instagram

image
Adelina a publicat această poză pe 30 augustfoto: Instagram

Ținută sport pentru "alergătură" prin oraș

Într-o altă zi, am întâlnit-o pe Adelina în zona Romexpo, aranjând de zor în portbagaj colete, cel mai probabil acestea având legătură cu magazinul ei online, byeda.ro. Era îmbrăcată sport, în colanți și bustieră și încălțată cu pantofi sport.

Pozele noastre

image
Îmbrăcată ca de sală, Adelina i-a înnebunit pe șoferii din zona Romexpofoto: BLITZ

Postarea ei de pe Instagram

image
Adelina, într-o ținută similară, pe Instagram. Vedeta are aceleași forme și în realitatefoto: Instagram

Ținută office pentru "Moda bunelor maniere"

„Moda bunelor maniere”, o campanie creată și lansată de Adelina, la începutul lunii martie, se bucură de popularitate în online. Primul episod a avut aproape 5 milioane de accesări pe contul de TikTok al Adelinei. Vedeta profită de fiecare ieșire în oraș pentru a mai filma câte un episod, în care ne învață cum să ne comportăm în societate. Noi am surprins-o, în vară, la o cină cu soțul, Adelina profitând de ieșire pentru a filma episodul 16 al serialului ei online, momentele filmate fiind la lift și în parcare. Adelina a purtat o ținută elegantă, un costum roz și geantă neagră, Yves Saint Laurent.

Pozele noastre

image
Adelina Pestrițu, la restaurant cu Virgil Ștebleafoto: BLITZ / Click!

Filmarea ei

"Sunt zile în care nu am timp pentru mine sau viața personală"

Întrebată, în cadrul unui interviu, ce reprezintă meseria de influencer, Adelina a răspuns. "Părinții mă întreabă cu ce mă ocup. Eram la televiziune, era un venit sigur. Mi-a fost greu să le explic. Oamenii nu s-au obișnuit cu rolul de influencer, meseria de influencer, pentru că îți ocupă tot timpul. Sunt zile în care nu am timp pentru mine sau viața personală, dar trebuie, e musai să am timp pentru ce fac eu în mediul online, adică mediul din care îmi câștig pâinea, pentru care trebuie să muncesc non-stop. Nu este o meserie pentru care ai un program, cum sunt corporatiștii, până la 18.00, apoi merg acasă cu familia, merg la un tenis sau, pe vremuri, la cinema", povestea Adelina, în primăvară, la emisiunea "Interviurile lui Vitalie", de la PRO TV.

Citește și:

Adelina Pestrițu a pornit seria “Moda bunelor maniere”. Ce sfaturi oferă vedeta

Câți bani câștigă Adelina Pestrițu din Instagram: "Suma raportată la salariul minim pe economie este enormă"

horoscop ( FOTO pixabay )
cub larisa iordache png
andreea mantea 2 JPG
7 front elvetianca pensiune jpg
proteste   profimedia 0727331327 jpg
foto 1   privire oras shutterstock 674347609 jpg
andreea esca si alexia eram
BeFunky collage (22) jpg
Mark Higgins primul din dreapta jos dupa stabilirea recordului mondial pe Transfagarasan foto arhiva personala jpeg
Emi si Cuza Te cunosc de undeva Foto Antena 1 jpg
image
image
image
image
cub andreea berecleanu eva zaharescu png
cub micutzu animat gif
andreea esca si alexia eram
cub larisa iordache png
BeFunky collage (22) jpg
cub laura cosoi png