Anda Adam a fost cerută în căsătorie, în Cappadocia: ”S-a așezat în genunchi! Am plâns de bucurie”

Ultima actualizare:

    Momentul în care Anda adam a fost cerută în căsătoriefoto: wowbiz.ro
Momentul în care Anda adam a fost cerută în căsătoriefoto: wowbiz.ro

Anda Adam se mărită iar! Nici bine nu a divorțat, că solista a fost cerută în căsătorie de noul ei iubit, Yosif Eudor Mohaci. Cererea a fost una fabuloasă, pe un tărâm de basm din Turcia, desprins parcă din povești! Solista a fost dusă de afacerist într-o vacanță romantică în Cappadocia, unde i-a spus „Da!” din toată inima iubitului ei musculos!

Anda Adam trăiește o poveste de dragoste ca-n filme alături de noul ei iubit, Yosif Eudor Mohaci, bărbatul pentru care a și divorțat de Sorin Andrei Niculescu. Anda mărturisea, recent, într-una din Galele „Bravo, ai stil! Celebrities!” că bărbatul i-a dat inelul și iată că nu a trecut mult și a venit și cererea în căsătorie, care a fost una cât se poate de romantică!

Cerere romantică printre baloane cu aer cald

Momentul pe care Anda nu îl va uita niciodată s-a desfășurat în timpul unei vacanțe surpriză, pregătită chiar de iubitul ei, în Turcia, într-o locație de-a dreptul romantică și exclusivistă, Cappadocia. Peisajul în care afaceristul a cerut-o pe Anda de soție a fost unul de basm, reușind s-o impresioneze până la lacrimi pe solistă. „Mi-a pregătit o vacanță surpriză, unde mi-a făcut și o altă surpriză! Am avut parte de o experiență inedită, într-o locație în care zboara zeci de baloane. A pregătit un shooting foto cu un fotograf de acolo și a pus la cale o cerere în căsătorie. A fost cred că unul dintre cele mai frumoase momente din viața mea și nu pot decât să îi mulțumesc pentru asta. Este o destinație pe care voiam să o vizităm de mult, el a vrut să îmi facă o surpriză, să mă ducă aici, în Cappadocia. Bineînțeles că m-am gândit că ar fi superb, odată ajunși acolo, să facem și o ședintă foto, este foarte instagramabil locul".


    Anda Adam și Yosif Eudor Mohaci, în Cappadociafoto: wowbiz.ro
Anda Adam și Yosif Eudor Mohaci, în Cappadociafoto: wowbiz.ro

"El, între timp, a pus la cale, fără ca eu să știu, toate detaliile ca să îmi facă surpriza, să pregătească momentul cererii în căsătorie. Am ajuns eu ca o floricică, la 5 dimineața, la ședința foto. Când am terminat de fotografiat și m-am întors la iubitul meu, el deja era în costum, cu cutia cu inelul pregătite; s-a așezat în genunchi și m-a întrebat dacă vreau să fiu soția lui. A fost foarte emoționant, nu mă așteptam, am plâns de bucurie... Toți oamenii din baloane care treceau pe deasupra noastră ne felicitau și ne făceau cu mâna. A fost ca într-un film, parcă nici nu îmi vine să cred că a fost totul o realitate. Nu mai credeam sau nu mai speram că o să se întâmple acest lucru... Când vom decide și ziua nunții vă vom anunța”, a povestit Anda momentul cererii în căsătorie, emoționată până la lacrimi, pentru Wowbiz.ro.

Cine e Yosif Mohaci, iubitul Andei Adam?

Viitorul soț al Andei Adam se numește Yosif Eudor Mohaci și este un afacerist din Arad. Acesta a stat o perioadă bună de timp în Elveţia şi în Franţa, iar în ţară are nenumărate afaceri. Yosif sau Joseph, aşa cum îi mai spun prietenii, a fost şi el căsătorit şi are din prima căsnicie, la fel ca şi Anda, o fetiţă superbă pe nume Nicole, în vârstă de vreo 5 anişori. În vara anului 2018, Yosif şi o blondă superbă pe nume Ioana au avut o nuntă de vis la Limassol. Ceremonia s-a desfăşurat pe plajă, într-un decor superb, iar petrecerea s-a ţinut în incinta Four Seasons Hotel Limassol Cyprus. Din păcate, mariajul dintre Yosif şi Ioana a eşuat, aceştia divorţând recent, însă au o relaţie civilizată de dragul fetiţei lor. Vara aceasta, afaceristul a întâlnit-o pe Anda Adam şi s-a îndrăgostit iremediabil de ea.

Citește și:

INTERVIU Anda Adam, pe val și în afaceri, și în amor: "Ne stă bine împreună, pentru că suntem frumoși"

EXCLUSIV Cine e misteriosul Yosif Mohaci, iubitul Andei Adam. A făcut nuntă de lux în Cipru, cu prima soție

image
image
image
image
image
image
banner catalin dobrescu oana radu png
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
banner rona hartner png
banner madalin ionescu png
banner denisa manelista png
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net