Anda Adam, logodnă de 30.000 € amânată din cauza restricţiilor!

Anda Adam şi iubitul ei, afaceristul Eudor Yosif Mohaci, se îndreaptă cu paşi repezi spre o familie adevărată. La începutul lunii decembrie, el a vrut să-i facă o mega surpriză solistei şi a organizat o petrecere de logodnă la un hotel de lux din Poiana Braşov, unde au fost invitate peste 70 de persoane, prieteni şi rude din România, dar şi din Franţa. Din păcate, restricţiile le-au dat peste cap planurile de logodnă, iar Yosif a rămas cu o pagubă de circa 30.000 de euro.

Anda Adam și Yosif Eudor Mohaci se află în aceste zile la Poiana Brașov
Anda Adam și Yosif Eudor Mohaci se află în aceste zile la Poiana Brașov

La finele lunii octombrie, Anda Adam a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, Eudor Yosif Mohaci, un afacerist înstărit, care trăieşte în Franţa.

Frumoasa logodnă a avut loc în Turcia, mai exact în Cappadocia, iar scena a fost superbă, ca în filmele de dragoste. Amândoi îmbrăcaţi foarte elegant, printre baloanele colorate într-un decor de basm.

Se pare că Yosif a vrut să o surprindă şi mai mult şi să o copleşească cu atenţia lui, aşa că după ce Anda Adam a spus „DA” în Cappadocia, a venit în ţară şi i-a organizat o petrecere de lux, de 30.000 de euro, pentru logodna lor.

În hotelul din Poiana Braşov, în care s-au şi cunoscut vara trecută, milionarul a închiriat aproape 30 de camere pentru cei 70 de invitaţi care aveau să sosească din Bucureşti, dar şi din Franţa, acolo unde sunt familia, rudele şi apropiaţii lui.

Evelina s-abucurat de cadourile primite
Evelina s-abucurat de cadourile primite

Pe 4 decembrie a fost stabilită petrecerea de logodnă, cu şampanie, delicatese, dar şi mâncare tradiţional românească, care ar fi trebuit să ţină trei zile şi două nopţi.

Proaspăt logodiţii aşteptau cu nerăbdare ziua în care să fie înconjuraţi de familii, să fie felicitaţi pentru faptul că au ales să formeze o familie, însă cu două zile înainte au primit o veste mai puţin bună.

Din cauza restricţiilor impuse de pandemie şi a creşterii numărului de îmbolnăviri pe raza Braşovului, a fost interzisă organizarea de petreceri private: nunţi, botezuri etc, aşa că hotelierii au respectat legea şi au fost nevoiţi să anuleze tot pentru a nu fi sancţionaţi de autorităţi.

Reporterii Click! au aflat acum în exclusivitate această informaţie, pe care de altfel Anda Adam ne-a şi confirmat-o. Vestea a picat foarte prost pentru Anda şi Yosif.

Mama Andei a venit din America pentru Sărbători
Mama Andei a venit din America pentru Sărbători

Da, din păcate am fost nevoiţi să amânăm evenimentul nostru, ar fi avut loc pe 4 decembrie. Restricţiile ne-au stricat un pic planurile, iar cel mai rău a fost că invitaţii din Franţa apucaseră să îşi cumpere bilete de avion. Noi, cu două zile înainte de plecarea lor, am aflat că nu mai putem organiza logodna aşa că i-am sunat pe fiecare în parte, le-am spus că, din păcate, nu ne vom mai putea vedea. Încă nu ştiu când vom replanifica, poate la vară când nu vor mai fi atâtea restricţii. Nu a fost plăcut pentru nimeni. Logodnicul meu se ocupase de toată organizarea cu o lună înainte, a dat un avans la locaţie pentru ca totul să fie cert. Deocamdată, ne concentrăm pe ale noastre şi suntem foarte bine”, a spus pentru Click! Anda Adam.

Anda și Evelina, la plimbare prin zăpadă
Anda și Evelina, la plimbare prin zăpadă

Chiar dacă interdicţiile le-au „dejucat” planurile, Yosif nu se opreşte din a-şi alinta iubita. În aceeaşi locaţie din Poiana Braşov în care s-au cunoscut şi probabil va avea loc şi nunta, a închiriat pentru două săptămâni un apartament spaţios şi alte camere pentru care a plătit mulţi bani şi au serbat acolo Crăciunul împreună cu fetiţele lor, dar şi cu o persoană extrem de importantă pentru Anda Adam, şi anume mama ei.

Doamna Angelica a venit din America, unde este stabilită de mai bine de 25 de ani, iar asta a fost cea mai mare surpriză pentru ea, că s-au putut revedea după o pauză destul de mare, în plus a avut ocazia să-şi cunoască pentru prima dată viitorul ginere. 

Anda Adam are o fetiţă, Evelina, 6 ani, cu fostul soţ Andrei Niculescu, iar Yosif are şi el o fetiţă, Nicole de 5 ani.

Vacanţă cu probleme

Cântăreaţa şi-a început însă vacanţa de iarnă din Poiana Braşov cu o ceartă. Artista a pornit o discuţie aprinsă cu o altă turistă, mămica unui copil, iar în cele din urmă divergenţele au ajuns la  violenţe.

În urma altercaţiei fizice, Anda Adam ar fi fost zgâriată pe faţă de femeia cu care s-a luat la harţă, apoi artista a chemat poliţia.

„La data de 24 decembrie 2021, în jurul orei 15.10, Poliţia Staţiunii Poiana Braşov a fost sesizată prin apelul unic de urgenţă 112 cu privire la faptul că, în interiorul unei societăţi în regim hotelier situate pe raza Staţiunii Poiana Braşov din judeţul Braşov, are loc un conflict spontan între două persoane de sex feminin”, se arată în comunicat.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
spital judetean suceava
image
image
image
image
image
image
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
banner dana nălbaru png
banner adrian cristea png
Au trecut 12 ani de când a murit Gil Dobrică  I s a spus Ray Charles al României jpeg
lora
image
actualitate.net
image
actualitate.net