Anda Adam și Ștefan Bănică fac furori pe internet cu melodiile în cuplu / Video

Ultima actualizare:

Sunt frumoși, talentați și fac duet cu partenerii de viață în cele mai recente clipuri care se pot vedea deja pe internet. În piesa "Nu mă lăsa așa", Anda Adam apare cu logodnicul ei în scene fierbinți în pat, iar Ștefan Bănică și Lavinia Pîrva fac un duet splendid pentru piesa de Crăciun intitulată "Crăciunul, vine Crăciunul". Iată pozele!

Ștefan Bănică, duet cu Lavinia Pîrva de Crăciun. Sursa foto: Instagram
Ștefan Bănică, duet cu Lavinia Pîrva de Crăciun. Sursa foto: Instagram

Pe YouTube a fost lansată o premieră muzicală. Cea mai recentă piesă pe care Ștefan Bănică o interpretează alături de soția sa, Lavinia Pîrva, și care se bucură și de un videoclip cu tematică. "Crăciunul, vine Crăciunul" avea peste 4.000 de vizualizări în prima oră de la lansare.

Într-un decor frumos, cu brazi împodobiți, Ștefan Bănică apare cântând la pian, îmbrăcat într-o ținută elegantă total albă, și cu accesoriul care aduce o pată de culoare ținutei: papionul negru. Lavinia este o divă într-o rochie roșie lungă, decoltată în zona bustului. Se completează perfect, iar la final, cei foi soți fac o urare frumoasă fanilor.

Într-un alt decor și pe un alt mesaj, ce-i drept, cam îndrăzneț, apare Anda Adam în cel mai recent videoclip al piesei "Nu mă lăsa așa". Piesa a fost lansată tot pe Youtube, iar în 5 ore a strâns 5 mii de vizualizări. Artista apare într-un cadru intim, în pat, alături de logodnicul ei, Yosif Eudor Mohaci, în timp ce se mângâie și se sărută. Iată că vrând-nevrând, afaceristul a devenit și actor, nu doar vedetă, și se pare că se descurcă destul de bine în aceste ipostaze. Click! Vă arată scenele interzise dintre Anda și Yosif.

image
image
image
image
image
image
celine dion jpg
oana roman jpg
banner oana lis png
claudia patrascanu bani casa constanta webp
banner mădălina ghenea png
banner smiley Dinu Maxer png
banner saveta bogdan png
banner alex dobrescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net