Anda Adam, implicată într-un nou scandal rușinos: „Ia-mi şi handicapul“

Ultima actualizare:

Ada Adam a fost implicată într-un scandal de pomină, recent, în parcarea unui mall din Cluj, unde și-a lăsat bolidul de lux. Vedeta a fost asaltată de mesaje de clienții centrului comercial, după ce a marcat BMW-ul customizat, unic în România, chiar pe șocul destinat persoanelor cu dizabilități.

Anda Adam, alături de iubitul ei, Yosif Eudor Mohaci
Anda Adam, alături de iubitul ei, Yosif Eudor Mohaci

Anda Adam, scandal în Cluj după ce a parcat pe locul persoanelor cu handicap

Artista se află din nou în centrul atenției! Și de această dată tot din cauza unui scandal. După episodul în care s-a luat la bătaie cu o femeie într-un hotel de lux din Poiana Brașov, Anda Adam este în centrul atenției după ce a parcat în locul persoanelor cu handicap.

Vedeta a ieșit la plimbare în Cluj, după care s-a gândit să dea o tură și pe la mall. În centrul comercial, fiind grăbită, ea a parcat bolidul de peste 100 de mii de euro chiar într-un loc destinat persoanelor cu dizabilități. Pentru gestul ei, Anda Adam a fost taxată de clineții centrului comercial, care i-au lăsat și un mesaj în bordul mașinii, plus reclamație. „Mi-ai luat parcarea cu BMW-ul, ia-mi şi handicapul“, este mesajul transmis către cântăreață, scrie adevărul.ro.

Ada Adam se află la Cluj, unde face naveta în ultima vreme împreună cu logodnicul ei, afaceristul Yosif Eudor Mohaci, unde urmează să inaugureze pe 14 februarie un club. Artista anunță petreceri fabuloase și distracție ca în renumita insulă Mykonos din Grecia.

 „Ne pregătim să deschidem cel mai tare club din Cluj. Ne aflăm în plin şantier, urmează să se monteze nişte lumini, lasere foarte tari”, a spus Anda Adam, recent.

Cântăreața nu se află la primul scandal! Chiar în perioada sărbătorilor din 2021, Anda Adam a caftit o turistă, după ce au început să se certe din cauza copiilor. Cel mai probabil, artista a fost deranjată de reacțiile femeii și s-a gândit să o ia la o tăvăleală, dar nu la una prin zăpadă, ci fix în incinta hotelului în care erau cazate. Întreaga aventură a juns și în atenția Poliției, care a luat primele măsuri în acest caz.

„În cauză, a fost întocmit dosar penal, în care se efectuează cercetări, in rem, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „lovirea sau alte violențe”, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală, la finalizarea anchetei”, a transmis IPJ Brașov, pe 27 decembrie 2021.

Anda Adam se află într-o relație de aproape un an cu Yosif Eudor Mohaci, care i-a devenit și logodnic în urmă cu câteva luni. Artista a fost căsătorită cu Sorin Niculescu, împreună cu care o fetiță de șase ani, pe nume Evelin. Pe vremuri, ea a avut o relație de lungă durată și cu Victor Slav.

    Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net