Anda Adam a dat lovitura și în afaceri. Își deschide un club în Cluj, alături de iubitul milionar

Ultima actualizare:

Relația dintre Anda Adam și bărbatul cu care s-a logodit, Joseph, face pași mari. Cei doi se lansează împreună și în afaceri și vor deschide în scurt timp, în inima Transilvaniei, un club de distracții. Investiția a fost de ordinul sutelor de mii de euro, iar locația se va inaugura pe data de 14 februarie, care are o dublă semnificație pentru cei doi.

Anda Adam intră în afaceri cu logodnicul ei
Anda Adam intră în afaceri cu logodnicul ei

În vara aceasta Anda Adam și iubitul împlinesc un an de relație. De dragul ei, afaceristul stabilit în Franța a făcut naveta în Capitală săptămânal și a răsfățat-o cu buchete uriașe de trandafiri și cadouri scumpe.

S-au bucurat împreună de câteva vacanțe în țară și în străinătate, iar în septembrie s-au logodit în Cappadocia, într-un decor de vis, printre baloane colorate.

Totul este foarte intens între ei și vor să-și ducă povestea de dragoste la alt nivel. Cu siguranță că dacă nu ar fi fost pandemia, ar fi existat deja și o nuntă în showbiz-ul autohton.

Anda Adam și Eudor Mohaci, împreună și în dormitor, și în afaceri

Până atunci însă, Anda și Joseph se pare că fac cam totul împreună, fiind și parteneri în plan profesional, nu doar personal. Așadar, după ce au apărut împreună iubindu-se în cel mai nou videoclip al Andei, intitulat "Nu mă lăsa așa", acum fac o partidă bună și în afacer. Cei doi și-au unit forțele într-un proiect ce are ca scop deschiderea unui lounge club de fițe în Cluj.

Joseph cunoaște foarte bine Clujul, este a doua lui casă, și a decis să dezvolte aici o afacere în domeniul distracției. Se lucrează încă de anul trecut la acest proiect, locația este încă în șantier și va fi gata peste câteva săptămâni.

Diva și iubitul ei au ales designeri talentați care să transforme spațiul într-un loc de fițe, și se pregătesc să aducă aparatură performantă pentru muzică. Joseph nu s-a uitat deloc la bani, pentru că scopul a fost ca totul să fie de calitate, iar investița este una de ordinul sutelor de mii de euro.

Anda se implică foarte mult și merge destul de des la Cluj, pentru că vrea să se asigure că totul se desfășoară perfect, se consultă cu oamenii, discută cu designerii și vine cu idei pe care le pune în practică alături de ei.

Anda Adam și Joseph vor un club cu petreceri ca în Mykonos

În clubul celor doi, oamenii se vor distra, vor putea mânca, vor avea la dispoziție băutură scumpă, seri cu tematică, muzică bună și petreceri ca în Mykonos.

Anda a fost luni în șantier cu logodnicul ei, însoțită și de Evelyn, fetița ei. "Ne pregătim să deschidem cel mai tare club din Cluj. Ne aflăm în plin șantier, urmează să se monteze niște lumini, lasere foarte tari", a spus Anda Adam în timp ce le arăta o schiță fanilor ei de pe Instagram.

În perioada aceasta, artista și iubitul musculos fac naveta București-Cluj, pentru că lucrările sunt în plină desfășurare și sunt programate să se finalizeze în prima parte a lunii februarie. Marea inaugurare a celui mai tare club din Cluj, care va avea petreceri ca în Mykonos, este stabilită pe data de 14 februarie, când se serbează Sfântul Valentin, dar mai ales când Anda își serbează "sfântul" ei, pentru că atunci este ziua de naștere a lui Joseph.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
monica birladeanu instagram jpg
FotoJet (20) jpg
FotoJet (18) jpg
FotoJet (16) jpg
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net