Anda Adam ╚Öi Joseph, ├«mpreun─â peste tot: ├«n afaceri, la sal─â ┼či ├«n dormitor

26 ianuarie 2022

Anda Adam e nedezlipit─â de Joseph. Merg ├«mpreun─â la sal─â, se ocup─â de clubul pe care ├«l vor deschide luna viitoare la Cluj. Afaceristul a fost acceptat de familia Andei dar ╚Öi de feti╚Ťa ei si se comport─â deja ca o familie. De s─ârb─âtori, mama Andei a venit din America ╚Öi l-a cunoscut pe Joseph. Musculosul businessman a primit binecuv├óntarea viitoarei mame soacre!

image

Anda Adam ┼či iubitul deschid un club ├«n Cluj

Parc─â sunt lega╚Ťi! De c├ónd s-au cunoscut, Anda Adam ╚Öi Joseph sunt nedesp─âr╚Ťi╚Ťi! I-am putut vedea ├«mpreun─â ├«n videoclipul "Nu te las", merg ├«mpreun─â ├«n vacan╚Ťe si iat─â c─â ╚Öi ├«n afaceri fac front comun.  Luna viitoare, cei doi porumbei se preg─âtesc s─â deschid─â un club de fi╚Ťe ├«n Cluj, Diamond Club, a╚Öa c─â sunt prezen╚Ťi pe ╚Öantier ╚Öi fac slalom ├«ntre Bucure╚Öti ╚Öi Cluj.

Se antrenează împreună la sală

C├ónd nu supravegheaz─â lucr─ârile, sunt la sal─â, iar zilele trecute cei doi s-au antrenat ├«mpreun─â. Sunt iubitori ai sportului ╚Öi sunt foarte aten╚Ťi cu imaginea lor, a╚Öa c─â ├«nc─â o pasiune ├«i une╚Öte pe cei doi. Iubitul Andei este un abonat vechi al s─âlilor de for╚Ť─â, iar ea o prezen╚Ťa constant─â ├«nc─â de c├ónd a intrat ├«n showbiz. Merg aproape zilnic, se antreneaz─â cel pu╚Ťin o or─â, lucreaz─â cu greut─â╚Ťi fiecare grup─â muscular─â, ╚Öi nici nu e de mirare c─â au p─âtr─â╚Ťele pe abdomen ╚Öi picioare super conturate.J

Joseph ├«i g─âte┼čte Andei

Dup─â ce transpir─â ├«mpreun─â, merg acas─â ╚Öi g─âtesc ├«mpreun─â! Da, exact! Iar Joseph se pricepe foarte bine la c├óteva feluri de m├óncare. M├óndr─â de b─ârbatul ei, Anda a pus c├óteva filmule╚Ťe pe story din buc─ât─ârie, ├«n timp ce i se preg─âte╚Öte cina. Tratat─â ca o adevarat─â prin╚Ťes─â, a╚Öa c─â nu avea cum s─â nu fie ├«ndr─âgit ╚Öi acceptat ╚Öi de viitoarea soacr─â.

Mama Andei Adam, impresionat─â de viitorul ginere

Mama Andei a venit tocmai din America pentru a-╚Öi cunoa╚Öte viitorul ginere. Au petrecut s─ârb─âtorile ├«mpreun─â la un hotel de lux din Poiana Bra╚Öov, unde Joseph a pl─âtit bani grei ca s─â-╚Öi r─âsfe╚Ťe doamnele. Dup─â ce a v─âzut cum se comport─â cu fiica, dar ╚Öi cu nepoata sa, mama Andei a fost impresionat─â ╚Öi i-a dat binecuv├óntarea. Ce-i drept, nu ├«nt├ólne╚Öti la tot pasul un b─ârbat frumos, bogat ╚Öi care s─â se comporte impecabil cu o femeie.

Dup─â ce au f─âcut cuno╚Ötin╚Ť─â, urm─âtorul pas este nunta, iar Joseph ├«╚Öi dore╚Öte un eveniment la nivel ├«nalt.  

Pute┼úi urm─âri ┼čtirile Click! ┼či pe Google News! 

cub pepe png
kourtney kardashian travis barker (1) jpg
andrei stefanescu iubita3 png
fuego iubita2 png
andreea balan (1) jpg
sharon stone afp (2) jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
razvan si irina fodor
fuego iubita2 png
andrei stefanescu iubita3 png
andreea balan viviana sposub jpeg
andreea balan (1) jpg
image png