Anda Adam și Joseph, împreună peste tot: în afaceri, la sală şi în dormitor

Ultima actualizare:

Anda Adam e nedezlipită de Joseph. Merg împreună la sală, se ocupă de clubul pe care îl vor deschide luna viitoare la Cluj. Afaceristul a fost acceptat de familia Andei dar și de fetița ei si se comportă deja ca o familie. De sărbători, mama Andei a venit din America și l-a cunoscut pe Joseph. Musculosul businessman a primit binecuvântarea viitoarei mame soacre!

image

Anda Adam şi iubitul deschid un club în Cluj

Parcă sunt legați! De când s-au cunoscut, Anda Adam și Joseph sunt nedespărțiți! I-am putut vedea împreună în videoclipul "Nu te las", merg împreună în vacanțe si iată că și în afaceri fac front comun.  Luna viitoare, cei doi porumbei se pregătesc să deschidă un club de fițe în Cluj, Diamond Club, așa că sunt prezenți pe șantier și fac slalom între București și Cluj.

Se antrenează împreună la sală

Când nu supraveghează lucrările, sunt la sală, iar zilele trecute cei doi s-au antrenat împreună. Sunt iubitori ai sportului și sunt foarte atenți cu imaginea lor, așa că încă o pasiune îi unește pe cei doi. Iubitul Andei este un abonat vechi al sălilor de forță, iar ea o prezența constantă încă de când a intrat în showbiz. Merg aproape zilnic, se antrenează cel puțin o oră, lucrează cu greutăți fiecare grupă musculară, și nici nu e de mirare că au pătrățele pe abdomen și picioare super conturate.J

Joseph îi găteşte Andei

După ce transpiră împreună, merg acasă și gătesc împreună! Da, exact! Iar Joseph se pricepe foarte bine la câteva feluri de mâncare. Mândră de bărbatul ei, Anda a pus câteva filmulețe pe story din bucătărie, în timp ce i se pregătește cina. Tratată ca o adevarată prințesă, așa că nu avea cum să nu fie îndrăgit și acceptat și de viitoarea soacră.

Mama Andei Adam, impresionată de viitorul ginere

Mama Andei a venit tocmai din America pentru a-și cunoaște viitorul ginere. Au petrecut sărbătorile împreună la un hotel de lux din Poiana Brașov, unde Joseph a plătit bani grei ca să-și răsfețe doamnele. După ce a văzut cum se comportă cu fiica, dar și cu nepoata sa, mama Andei a fost impresionată și i-a dat binecuvântarea. Ce-i drept, nu întâlnești la tot pasul un bărbat frumos, bogat și care să se comporte impecabil cu o femeie.

După ce au făcut cunoștință, următorul pas este nunta, iar Joseph își dorește un eveniment la nivel înalt.  

Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News! 

image
image
image
image
image
image
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
banner Vero Căliman png
Shakira si Pique jpeg
banner jador png
image png
image png
cub iulia vantur png
image
actualitate.net
image
actualitate.net