Cum s-a pozat Anda Adam după bătaia din Sinaia! Imaginile sunt virale

Ultima actualizare:

Anda Adam este o femeie frumoasă și este perfect conștientă de acest lucru. Imaginile provocatoare cu ea nu lipsesc de pe paginile de socialiazare ale vedetei. Nici de Crăciun solista nu a făcut o excepție și s-a fotografiat provocator, purtând un decolteu abisal. 

Anda Adam s-a fotografiat provocator de Crăciun
Anda Adam s-a fotografiat provocator de Crăciun

Anda Adam a avut parte e un Crăciun zbuciumat. A fost protagonista unui moment controversat, care a avut loc chiar pe holurile hotelului din Sinaia la care a fost cazată alături de logodnicul ei.

Anda Adam obișnuoiește să se fotografize în ipostaze îndrăznețe
Anda Adam obișnuoiește să se fotografize în ipostaze îndrăznețe

Anda Adam ar fi fost agresată de o altă turistă și s-a ales cu mai multe urme de violență, dar se pare că a lăsat în urmă incidentul și și-a continuat, cu veselie, vacanța. 

Anda Adam s-a fotografiat provocator lângă bradul de Crăciun, la scurt timp după aștercația din hotel. Îmbrăcată într-o rochie multată, de un alb imaculat și cu un decoltau abisal, cu vedere la sânii voluptoși, așa s-a pozat solista.

Așa cum era de așteptat instantaneele îndrăznețe nu au rămas fără ecou, iar imaginile au primit nenumărat aprecieri din partea admiratorilor. 

Anda Adam și  Eudor Yosif Mohaci, logodnă amânată din cauza restricțiilor

La începutul lunii decembrie, el a vrut să-i facă o mega surpriză solistei şi a organizat o petrecere de logodnă la un hotel de lux din Poiana Braşov, unde au fost invitate peste 70 de persoane, prieteni şi rude din România, dar şi din Franţa. Din păcate, restricţiile le-au dat peste cap planurile de logodnă, iar Yosif a fost nevoit să anuleze petrecerea. 

Cine este logodnicul Andei Adam 

Yosif Eudor Mohaci, iubitul Andei Adam, este din Arad, dar a stat și în Elveţia şi în Franţa. În acest moment, Yosif are numeroase afaceri în România. Bărbatul a mai fost căsătorit, iar nunta a avut loc în anul 2018.

Acesta are și o fetiță, în vârstă de 5 ani, cu fosta soție. Nunta dintre Yosif Eudor Mohaci și Ioana a fost una de lux și a avut loc în Cipru, la Limassol. Yosif Eudor Mohaci și Ioana au divorțat recent, dar au o relație civilizată de dragul fetiței lor.

Yosif Mohaci și-a marcat pe piele dragostea pentru Anda Adam 

Afaceristul din Cluj a făcut un gest menit să arate lumii întregi dragostea lui față de cântăreață. Acesta și-a tatuat inițialele numelor lor pe încheietura mâinii.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
banner raluca moianu png
banner Sanziana Buruiana  png
banner cristina cioran png
lumanare intuneric logo jpg
smiley gest gina jpg
lili sandu silviu tolu colaj facebook jpg
alexandra stan colaj facebook jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net