În ce scandaluri a mai fost implicată Anda Adam! În Ajun s-a bătut cu o femeie, în Poiana Brașov

Anda Adam s-a luat la bătaie cu o altă femeie chiar în Ajunul Crăciunului, vineri (24 decembrie), în holul unui hotel de lux din Poiana Braşov. Artista, împreună cu actualul ei partener și cu fetiţa ei, se aflau acolo într-o scurtă vacanță la munte.

Cel mai recent scandal al Andei Adam a fost chiar în Ajunul Crăciunului Foto: Instagram
Cel mai recent scandal al Andei Adam a fost chiar în Ajunul Crăciunului Foto: Instagram

Nu este prima oară, însă!  De-a lungul vremii, Anda Adam a mai fost implicată și în alte scandaluri.  În primăvara acestui an, în presa tabloidă a apărut un schimb de mesaje pe care artista l-a avut cu femeia cu care soţul ei îşi trimitea mesaje deocheate. Schimbul de replici de pe Instagram s-a lăsat şi atunci cu ameninţări din partea Andei Adam, relatează adevarul.ro. Încă de atunci existau zvonuri că blonda ar divorța de soțul ei.

«Oamenii se mai şi ceartă, nu au mereu aceleaşi păreri. Sursele ar putea fi un vecin care a auzit o discuţie în contradictoriu, noi stând la bloc. În această perioadă de izolare, cred că toată lumea a fost mai tensionată: toată ziua în casă, copilul nu are activitate, deci a fost uşor să apară anumite ştiri nefondate pe care nu am vrut să le comentez, tocmai pentru a nu crea alte ştiri pe mai departe», a spus Anda Adam în luna martie a acestui an.

În urmă cu opt ani, un alt scandal în care a fost implicată  Anda Adam a fost în martie 2013, însă pe atunci reacția ei a fost mai cumătată. Mama lui Cătălin Ţîră, fotbalistul care activa la vremea aceea la Lazio Roma, a anunţat public că fiul ei nu are nevoie de o relaţie în care iubita să-l ducă în clubur, unde să fumeze şi să bea, astfel că, potrivit mamei acestuia, tânărul fotbalist a pus capăt relaţiei.    

Anda Adam scandala în Poiana Brașov

În Ajunul Crăciunului, Anda Adam s-a certat cu o altă turistă aflată în Poiana Brașov, mămica unui copil, iar în cele din urmă divergențele au ajuns la o bătaie în toată regula.

«La data de 24 decembrie 2021, în jurul orei 15:10, Poliţia Staţiunii Poiana Braşov a fost sesizată prin apelul unic de urgenţă 112 cu privire la faptul că, în interiorul unei societăţi în regim hotelier situate pe raza Staţiunii Poiana Braşov din judeţul Braşov, are loc un conflict spontan între două persoane de sex feminin.

Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, unde au identificat persoanele implicate. În cauză, s-a întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări, in rem, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de "lovirea sau alte violenţe", instrumentat sub coordonarea unităţii de parchet competente, în care se va propune soluţie legală la finalizarea anchetei», a transmis agentul principal Nadia Olaru, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Braşov  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
jador oana ciocan colaj facebook jpg
Celine Dion  foto   Shutterstock jpg
Horia Moculescu are încă planuri mari după ce ajunge acasă de la spital
image png
film jpg
iulia vantur si salman khan 8 webp
banner madalina manole png
banner adela popescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net