Anda Adam, prezentată ”socrilor” de Ziua Îndrăgostiților. Unde a dus-o logodnicul

De Sfântul Valentin, Anda Adam are două motive de sărbătoare. Unul este Ziua Îndrăgostiților, altul este aniversarea iubitului ei. Cu ocazia acesta, Joseph i-a făcut o surpriză artistei și a dus-o acasă la familia lui, în Elveția.

image

Click! are toate detaliile! Anda Adam și Joseph sunt mai îndrăgostiți ca oricând si nu au nevoie de o zi anume ca să își arate sentimentele.

Joseph este un romantic incurabil. Îi trimite Andei buchete imense de flori prin curier atunci când este plecat, iar când sunt împreună, el îi gătește și face tot felul de gesturi aparent neînsemnate, dar pe care orice femeie le-ar aprecia. Anda Adam este o norocoasă din acest punct de vedere.

Iată că artista este răsfățată chiar și de ziua iubitului ei. Luni,14 februarie, a fost aniversarea lui Joseph și, deși cei doi plănuiseră o super petrecere la clubul omului de afaceri din Cluj, iată că planurile li s-au schimbat deoarece lucrările de amenajare s-au prelungit.

Anda Adam și-a lăsat fiica acasă, cu bunica și bona

Click! a aflat că Joseph avea însă un plan de rezervă, poate mai spectaculos decât planul inițial, și anume să-și ducă logodnica la părinți, la vila sa din Elveția.

"A fost o schimbare radicală de planuri. Deși inițial au spus că vor face o petrecere la clubul din Cluj, pe care îl construiește Joseph, iată că au anulat din cauza prelungirii lucrărilor. De ziua lui a «răpit-o» pe Anda și au plecat spre Geneva, acolo unde el are casă și unde se află și părinții lui.

Însă până la destinația finală, Joseph și Anda vor vizita Budapesta, staționează puțin și în Viena, periplul lor romantic încheindu-se la părinții lui Joseph. O să fie o vizită cu emoții pentru că Anda va fi pentru prima dată acasă la el", a declarat pentru Click! o sursă din anturajul celor doi îndrăgostiți.

Joseph locuiește de foarte mulți ani în Elveția

Deși inițial s-a spus despre iubitul Andei că locuiește în Franța, acesta a lămurit pentru Click! cum stau de fapt lucrurile.

"În primul rând doresc să lămuresc puțin legat de acest subiect, Franța, pentru că s-au spus tot felul de lucruri despre mine și nu e chiar corect. M-am născut la Paris, în Franța, unde am locuit până la 18 ani, după care am plecat pentru o perioadă de 5 ani de zile în Anglia, la facultate, în Cambridge. Apoi, m-am îndreptat spre Geneva, Elveția, să-mi termin studiile superioare cu un MBA (Master of Business Administration).

Acolo m-am și stabilit și am început o carieră de bancher în domeniul Private Banking. Deci NU stau în Franța, ci în Elveția! Referitor la activitatea mea, da, am diverse business-uri în Franța și Elveția, dar momentan fac naveta între aceste două țări și România”, a explicat Joseph pentru Click!  

  Puteți urmări știrile Click! și pe Google News!  

harry si meghan jpg
foto1 copii crisanB jpg
FotoJet (2) jpg
andreea antonescu jpg
Anca Dinicu  jpg
Klaus Iohannis si Alina Gorghiu jpg
mihaela radulescu jpg
Razvan Popescu slab jpg
Republica Moldova Independenta
apostol gabriel
image
image
image
image
andreea ibacka si majda jpg
mihaela radulescu jpg
3 andreea raicu 1 1280x720 jpg jpeg
andreea antonescu jpg
Dwayne Johnson jpg
andreea esca 6 png