Totul despre iubitul Andei Adam! Afaceristul a divorţat recent şi are o fetiţă

Ultima actualizare:

    Musculosul Andei se numește Yosif Eudor Mohaci
Musculosul Andei se numește Yosif Eudor Mohaci

Divorţul Andei Adam nu a mai fost o surpriză pentru nimeni, însă afişarea cu noul iubit a fost ştirea verii. Celebra cântăreaţă şi-a făcut apariţia lângă un bărbat musculos, şarmant, afacerist, însă nu s-a ştiut mai multe despre identitatea lui. Click! îţi spune cine este bărbatul cu care diva este tot mai aproape de o nuntă. Se numeşte Yosif Eudor Mohaci, iar în 2018 a avut o nuntă de lux în Cipru.

Împreună alcătuiesc cel mai frumos cuplu! Click! a scris despre faptul că Anda Adam şi iubitul ei sunt tot mai aproape de un mariaj. Se înţeleg foarte bine, au petrecut nenumărate vacanţe împreună, iar acum îşi bronzează trupurile bine lucrate la sală pe plajele de lux din Grecia. Mai precis, Anda Adam şi partenerul ei se află la Mykonos, unde se răsfaţă pe o plajă recunoscută zonei şi unde au acces doar milionarii, datorită preţurilor ridicate. Ei nu au această problemă, mai ales iubitul Andei, care este un bărbat destul de înstărit şi-şi permite orice gest al divei blonde.

Dar cine este, totuşi, partenerul Andei despre care s-a tot vorbit până acum. Se numeşte Yosif Eudor Mohaci, este din Arad, şi a stat o perioadă bună de timp în Elveţia şi în Franţa, iar în ţară are nenumărate afaceri.


    Mama lui Yosif, tare  emoționată să-și  vadă fiul ginere
Mama lui Yosif, tare emoționată să-și vadă fiul ginere

Yosif sau Joseph, aşa cum îi mai spun prietenii, a fost şi el căsătorit şi are din prima căsnicie, la fel ca şi Anda, o fetiţă superbă pe nume Nicole, în vârstă de vreo 5 anişori. În vara anului 2018, Yosif şi o blondă superbă pe nume Ioana au avut o nuntă de vis la Limassol. Ceremonia s-a desfăşurat pe plajă, într-un decor superb, iar petrecerea s-a ţinut în incinta Four Seasons Hotel Limassol Cyprus.


    Afaceristul are o fetiță de 5 ani cu fosta soție
Afaceristul are o fetiță de 5 ani cu fosta soție

Mireasa a purtat o rochie elegantă decoltată în zona bustului şi cu o trenă la spate, a avut un buchet romantic din trandafiri alb cu roz, iar tatăl său şi fetiţa au condus-o la altar. Mirele Yosif a aşteptat-o într-un costum bej-alb, iar pe cap, în loc de pirostrii, au purtat coroane din spice de grâu. Zâmbitori şi fericiţi, aşa apar pe Instagram, în fotografiile profesionale realizate de celebrul fotograf Crişan Bogdan, acelaşi care a fotografiat şi nunta influenceriţei Alina Ceuşan, dar şi alte evenimente importante. Din păcate, mariajul dintre Yosif şi Ioana a eşuat, aceştia divorţând recent, însă au o relaţie civilizată de dragul fetiţei lor.

Vara aceasta, afaceristul a întâlnit-o pe Anda şi s-a îndrăgostit iremediabil de ea, unde mai pui că se şi potrivesc, amândoi având pasiuni comune: le plac sportul, hainele şi luxul.


    Yosif și Ioana au făcut nuntă mare în Cipru
Yosif și Ioana au făcut nuntă mare în Cipru
image
image
image
image
image
image
banner catalin dobrescu oana radu png
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
banner rona hartner png
banner madalin ionescu png
banner denisa manelista png
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net