Primul interviu cu iubitul Andei Adam. Adevărul despre trecutul lui, logodnă și afacerea din Cluj

Toți îl știm drept iubitul Andei Adam. Așa s-a făcut cunoscut presei din România, după ce a apărut la brațul artistei. Însă a venit momentul să-l cunoaștem și altfel. Un bărbat cu o experiență mare în domeniul afacerilor, școlit în străinătate, un părinte dedicat și, nu în ultimul rând, partenerul Andei Adam, alături de care construiește un club în al doilea oraș adoptiv, Cluj! În exclusivitate pentru Click!, Joseph ne-a vorbit despre proiectele sale.

Joseph și Anda Adam. Foto: Instagram
Joseph și Anda Adam. Foto: Instagram
  • Click!: Bună, Joseph! Tu și Anda formați un cuplu de aproape 10 luni. Ai devenit o persoană interesantă pentru presă, însă am vrea să știm cine este de fapt Joseph. Știu că locuiești în Franța, acolo sunt și părintii tăi. De câți ani te-ai stabilit acolo?

Joseph: În primul rând doresc să lămuresc puțin legat de acest subiect, "Franța", pentru că s-au spus tot felul de lucruri despre mine și nu e chiar corect. M-am născut în Paris, Franța, unde am locuit până la 18 ani, după care am plecat pentru o perioadă de 5 ani de zile în Anglia, la facultate, în Cambridge. Apoi, m-am îndreptat spre Geneva, Elveția, să-mi termin studiile superioare cu un MBA (Master of Business Administration). Acolo m-am și stabilit și am început o carieră de bancher în domeniul Private Banking. Deci NU stau în Franța, ci in Elveția! Referitor la activitatea mea, da, am diverse business-uri în Franța și Elveția, dar momentan fac naveta între aceste două țări și România.

  • Ești angrenat într-un mega proiect. Tu și Anda urmează să deschideți un club în Cluj. Spune-mi de ce un club și în ce stadiu se află lucrările? De când le-ați început?

Clujul avea nevoie de un club pe măsură, cu stil și eleganța potrivită, unde se vor distra atât studenții, cât și clasa de vârstă 35-55. Suntem în procent de 90% gata, dar ultimii 10% sunt cei mai grei, pentru că atât Anda, cât și eu suntem perfecționiști și ne dorim să fie o deschidere de neuitat.

  • Va fi cel mai tare club din țară? Cum te ajută Anda? Te ajută sfaturile ei? Am văzut că sunteți mereu pe șantier, faceți naveta București-Cluj.

Din țară e mult spus, dar suntem foarte optimiști, va fi cel mai tare din Cluj. Și da, pot spune ca e unicul club din România cu tehnologia de led folosită. Suntem primii care am adus asta într-o locație! Doar la Tokyo poți vedea asta! Ne sfătuim unul cu celălalt, adică luăm toate deciziile împreună, avem amândoi experiență și ne unim forțele și competențele în acest proiect. Când suntem la Cluj, suntem aproape zilnic pe șantier să fim alături de muncitori si arhitecți.

  • Ce te leagă de Cluj? De ce ai ales acest oraș când toți "trag" spre Capitală?

Joseph: Am decis să rămân la Cluj lângă fetița mea și conduc și alte afaceri în Cluj. Legat de club, așa cum am spus, orașul avea nevoie de un club nou, în București sunt destule locații bune unde te poți relaxa. Acesta e un alt motiv pentru care am ales Clujul ca locație pentru acest gen de business.

  • În februarie va fi inaugurarea și va coincide cu data ta de naștere, 14 februarie. Să înțeleg că va fi cel mai tare party pe care-l organizezi în propriul club?

Da, suntem foarte optimiști să reușim inaugurarea de Sfântul Valentin, mai ales că e o zi specială pentru multă lume. Pentru mine este ocazia să îi ofer Andei un cadou unic în propriul nostru club.

Logodna de 30.000 de euro a fost amănată!

În decembrie, Joseph a pus la cale o petrecere de lux, de 30.000 de euro, pentru logodna cu Anda Adam, la hotelul din Poiana Braşov, în care s-au şi cunoscut vara trecută. A închiriat aproape 30 de camere pentru cei 70 de invitați care aveau să sosească din Bucureşti, dar şi din Franţa, acolo unde sunt familia, rudele și apropiaţii lui, însă, din păcate, din cauza restricțiilor totul s-a amânat.

Da, din păcate am fost nevoiţi să amânăm evenimentul nostru, ar fi avut loc pe 4 decembrie. Restricţiile ne-au stricat un pic planurile, iar cel mai rău a fost că invitaţii din Franţa apucaseră să îşi cumpere bilete de avion. Noi, cu două zile înainte de plecarea lor, am aflat că nu mai putem organiza logodna, aşa că i-am sunat pe fiecare în parte, le-am spus că, din păcate, nu ne vom mai putea vedea. Încă nu ştiu când vom replanifica, poate la vară când nu vor mai fi atâtea restricţii.

Nu a fost plăcut pentru nimeni. Logodnicul meu se ocupase de toată organizarea cu o lună înainte, a dat un avans la locaţie pentru ca totul să fie cert. Deocamdată, ne concentrăm pe ale noastre şi suntem foarte bine”, a spus, pentru Click!, Anda Adam, care a fost cerută în căsătorie într-un cadru feeric, în Cappadocia, Turcia.

   Puteți urmări știrile Click! și pe Google News!  

image
image
image
image
image
image
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
image
actualitate.net
image
actualitate.net