Dezvăluiri Click! Afaceristul Joseph, cadou de 50.000 de euro pentru Anda Adam. Nu o să-ți vină să crezi pe ce a putut să dea atâția bani

Ultima actualizare:

Anda Adam e o femeie norocoasă. Toți bărbații din viața ei au iubit-o și a avut relații lungi cu ei, însă gesturile viitorul soț sunt parcă de neegalat. Joseph o iubește foarte mult, iar ultimul cadou dovedește prețuirea lui, pentru că a costat 50.000 de euro. Click! vine cu detalii în exclusivitate!

Anda Adam are o relație perfectă cu Joseph
Anda Adam are o relație perfectă cu Joseph

Click! vine cu dezvăluiri de senzație din viața vedetelor, așa cum bine v-am obișnuit! Zilele acestea, Anda Adam și Joseph se află în orașul natal al omului de afaceri. În Geneva, Elveția, milionarul are o casă superbă, așa că și-a dorit foarte mult ca iubita să ajungă în locurile în care și-a petrecut adolescența. Nu sunt siguri, ci împreună cu fiica Andei, Evelyn, care s-a acomodat foarte repede cu locul și cu familia afaceristului.

Cântăreața se află de mai bine de o săptămână acolo, timp în care i-a cunoscut părinții, au ieșit la restaurant, iar micuța se plimba cu trotineta pe străduțele din  jurul casei, ceea ce înseamnă ca acomodarea s-a făcut și nu ar fi o problemă dacă ar rămâne pe termen lung acolo.

Lucrurile acestea i-au întărit convingerile lui Joseph că a făcut o alegere foarte bună în ceea ce privește relația cu Anda Adam! Atât de bună încât gestul lui a copleșit-o pe artistă, căreia i-a pus pe deget o bijuterie luxoasă: un inel cu diamant a cărui valoare este egală cu a unui apartament în provincie.

Acesta este inelul cu diamant de 50.000 de euro primit de Anda Adam de la iubitul afacerist
Acesta este inelul cu diamant de 50.000 de euro primit de Anda Adam de la iubitul afacerist

I-a cumpărat inel cu diamant de 50.000 de euro

„Anda a primit o bijuterie pe care și-ar dori-o orice femeie. Este un inel cu diamant în formă de lacrimă, care l-a costat pe Joseph 50.000 de euro. O iubește foarte mult pe Anda. Sunt tot timpul împreună, el nu poate sta fără ea deloc. Va urma nunta și va fi una ca în povești. Noi prietenele ei, abia o așteptam.", a dezvăluit, în exclusivitate, o prietenă din anturaj, pentru Click!.

Logodna de 30.000 de euro a fost amănată!

În decembrie, Joseph a pus la cale o petrecere de lux, de 30.000 de euro, pentru logodna cu Anda Adam, la hotelul din Poiana Braşov, loc în care s-au și cunoscut, vara trecută. A închiriat aproape 30 de camere pentru cei 70 de invitați care aveau să sosească din Bucureşti, dar şi din Franţa, acolo unde sunt familia, rudele și apropiaţii lui, însă, din păcate, din cauza restricțiilor totul s-a amânat.

„Da, din păcate am fost nevoiţi să amânăm evenimentul nostru, ar fi avut loc pe 4 decembrie. Restricţiile ne-au stricat un pic planurile, iar cel mai rău a fost că invitaţii din Franţa apucaseră să îşi cumpere bilete de avion. Noi, cu două zile înainte de plecarea lor, am aflat că nu mai putem organiza logodna, aşa că i-am sunat pe fiecare în parte, le-am spus că, din păcate, nu ne vom mai putea vedea. Încă nu ştiu când vom replanifica, poate la vară când nu vor mai fi atâtea restricţii.

Nu a fost plăcut pentru nimeni. Logodnicul meu se ocupase de toată organizarea cu o lună înainte, a dat un avans la locaţie pentru ca totul să fie cert. Deocamdată, ne concentrăm pe ale noastre şi suntem foarte bine.”, a spus, pentru Click!, Anda Adam, care a fost cerută în căsătorie într-un cadru feeric, în Cappadocia, Turcia.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!   

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net