Anda Adam, mesaj dur după valul de critici primit în urma parcării neregulamentare: «Oamenii sunt răuți»

Anda Adam a intrat din nou în atenția oamenilor legii. Dacă la începutul anului a fost implicată într-o altercație într-un hotel de la munte, iar ulterior a parcat neregulamentar la un mall din Cluj, de data aceasta o parcare pe un loc destinat persoanelor cu dizabilități a adus-o în atenția polițiștilor.

Anda Adam a primit o amendă de 290 de lei după ce a parcat neregulamentar
Anda Adam a primit o amendă de 290 de lei după ce a parcat neregulamentar

Anda Adam nu a fost deranjată peste măsură de amenda pe care a primit-o pentru că a parcat pe locul destinat personelor cu dizabilități, ci de valul de comentarii răutăcioase pe care le-a primit, în urma evenimentului, pe pagina personală de Instagram. 

Deanjată de numărul ridicat de comentarii agresive, artista a decis să riposteze, în mediul online și le-a transmis un mesaj tuturor celor care o critică. 

Aș vrea să nu mai văd atât de multe comentarii răutăcioase la adresa mea, articole în care sunt folosite niște titluri d-astea: «Aere de București».

Nu știu, văd foarte multe lucruri răutăcioase și nu prea înțeleg de ce, tocmai de aia mă și justific acum, nu pentru că ar trebui s-o fac, pentru că, așa cum am spus, dacă greșesc, plătesc cu o amendă, o fac pentru că oamenii sunt răuți și nu prea înțeleg de ce!”, a transmis artista, pe contul personal de Instagram. 

Anda Adam, amendată cu 290 de lei pentru o parcare neregulamentară 

Cântăreața a fost amendată cu suma de 290 de lei pentru că a parcat vehiculul pe un loc destinat persoanelor cu dizabilități, în ziua de 7 februarie. Artista și-a justificat gestul în fața oamenilor legii, menționând că se grăbea să își ducă fiica la școală și nu a ocupat respectivul loc pentru o perioadă lungă de timp. Polițiștii nu au fost convinși de povestea Andei, iar vedeta este obligată să achite suma menționată anterior. 

La începutul anului, Anda Adam a fost implicată într-o altercație cu o altă femeie, în timp ce se afla în vacanță la munte. Artista a povestit că a fost agresată de o turistă recalcitrantă, iar între ele a avut loc un schimb dur de replici. 

Anda Adam și Eudor Mohaci își deschid un club în Cluj-Napoca 

Relația dintre Anda Adam și iubitul clujean decurge cât se poate de bine, iar cei doi intenționeză să își deschidă un club în Cluj-Napoca. Bărbatul a cerut-o deja de soție, într-un peisaj de vis, în Capadocia, și și-a tatuat inițialele vedetei pe încheietura mâinii, semn că este extrem de îndrăgostit de frumoasa artistă. 

    Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!   

image
image
image
image
image
image
Sorin Gontea  Daiana  Anghel jpg
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
image
actualitate.net
image
actualitate.net