Anda Adam, amendată de oamenii legii! Unde și-a parcat mașina de data asta

Anda Adam nu se învață minte! De data aceasta cântăreața a fost și amendată de oamenii legii, după o nouă parcare așa cum numai ea știe să facă!

Anda Adam, amendată de Poliția din Cluj Foto: Instagram
Anda Adam, amendată de Poliția din Cluj Foto: Instagram

Recent, Anda Adam a intrat în vizorul internauților, după ce bolidul său a fost fotografiat pe locul destinat persoanelor cu dizabilități, în parcarea unui mall din Cluj. Iată că la scurt timp istoria se repetă, însă de data aceasta oamenii legii au luat atitudine. 

Anda Adam, amendată pentru parcare ilegală

Cântăreața a fost amendată, după ce și-a parcat BMW-ul pe trecerea de pietoni, într-o intersecție din Cluj. Întâmplarea a avut loc luni, 7 februarie și, ca de obicei, artista a avut de obiectat.

Conform Știri de Cluj, Anda Adam și-a oprit bolidul inconfundabil la intersecția străzilor Călan și Henri Barbuse, în Mărăști, cu o roată pe trecerea de pietoni. 

Astfel, cântăreața a fost amendată cu suma de 290 de lei, însă aceasta a venit cu o explicație. La categoria „obiecții”, Anda Adam a scris că a dus copilul la școală și că nu a parcat pe locul respectiv decât pentru o perioadă scurtă. Aceasta scuză este una des întâlnită însă, mai ales că în zona centrală sau în cartiere întâlnim des școli. 

Anda Adam a parcat și pe un loc destinat persoanelor cu dizabilități

Cu doar câteva zile înainte, în data de 28 ianuarie 2022, Anda Adam și-a parcat BMW -ul pe locul destinat persoanelor cu handicap, în fața unui mall. Autoturismul a fost fotografiat, iar imagine a ajuns ulterior pe rețelele de socializare, unde internauții n-au iertat-o pe vedetă! Mai mult decât atât, se pare că aceasta ar fi parcat acolo deoarece ar fi fost mult mai aproape de intrarea în mall, chiar dacă în parcare erau multe alte locul disponibile, însă la o distanță mai are.

Mi-ai luat parcarea cu BMW - ul, ia-mi si handicapul“, i-a scris atunci o persoanăvizată direct, care a văzut mașina cântăreței parcată pe locul destinat persoanelor cu handicap. Anda Adam deține un autoturism marca BMW -ul i8, pe care și l-a achiziționat acum 2 ani, când a împlinit 40 de ani. Bolidul de lux ar fi costat în jur de 150.000 de euro.

Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!

Gabriel Apostol, fost concurent Masterchef
foto1 copii crisanB jpg
Anca Dinicu  jpg
harry si meghan jpg
FotoJet (2) jpg
mihaela radulescu jpg
Klaus Iohannis si Alina Gorghiu jpg
Bărbatul care a băut alcool zilnic, timp de 30 de ani
Imagini satelitare din 15 noiembrie arată dinți de dragon și tranșee în Stepne FOTO via Insider
gol japonia spania cm 2022  foto GettyImages 1446200998 (1) jpg
image
image
image
image
Kanye West
andreea ibacka si majda jpg
mihaela radulescu jpg
3 andreea raicu 1 1280x720 jpg jpeg
andreea antonescu jpg
Dwayne Johnson jpg