Anda Adam, amendată de oamenii legii! Unde și-a parcat mașina de data asta

Ultima actualizare:

Anda Adam nu se învață minte! De data aceasta cântăreața a fost și amendată de oamenii legii, după o nouă parcare așa cum numai ea știe să facă!

Anda Adam, amendată de Poliția din Cluj Foto: Instagram
Anda Adam, amendată de Poliția din Cluj Foto: Instagram

Recent, Anda Adam a intrat în vizorul internauților, după ce bolidul său a fost fotografiat pe locul destinat persoanelor cu dizabilități, în parcarea unui mall din Cluj. Iată că la scurt timp istoria se repetă, însă de data aceasta oamenii legii au luat atitudine. 

Anda Adam, amendată pentru parcare ilegală

Cântăreața a fost amendată, după ce și-a parcat BMW-ul pe trecerea de pietoni, într-o intersecție din Cluj. Întâmplarea a avut loc luni, 7 februarie și, ca de obicei, artista a avut de obiectat.

Conform Știri de Cluj, Anda Adam și-a oprit bolidul inconfundabil la intersecția străzilor Călan și Henri Barbuse, în Mărăști, cu o roată pe trecerea de pietoni. 

Astfel, cântăreața a fost amendată cu suma de 290 de lei, însă aceasta a venit cu o explicație. La categoria „obiecții”, Anda Adam a scris că a dus copilul la școală și că nu a parcat pe locul respectiv decât pentru o perioadă scurtă. Aceasta scuză este una des întâlnită însă, mai ales că în zona centrală sau în cartiere întâlnim des școli. 

Anda Adam a parcat și pe un loc destinat persoanelor cu dizabilități

Cu doar câteva zile înainte, în data de 28 ianuarie 2022, Anda Adam și-a parcat BMW -ul pe locul destinat persoanelor cu handicap, în fața unui mall. Autoturismul a fost fotografiat, iar imagine a ajuns ulterior pe rețelele de socializare, unde internauții n-au iertat-o pe vedetă! Mai mult decât atât, se pare că aceasta ar fi parcat acolo deoarece ar fi fost mult mai aproape de intrarea în mall, chiar dacă în parcare erau multe alte locul disponibile, însă la o distanță mai are.

Mi-ai luat parcarea cu BMW - ul, ia-mi si handicapul“, i-a scris atunci o persoanăvizată direct, care a văzut mașina cântăreței parcată pe locul destinat persoanelor cu handicap. Anda Adam deține un autoturism marca BMW -ul i8, pe care și l-a achiziționat acum 2 ani, când a împlinit 40 de ani. Bolidul de lux ar fi costat în jur de 150.000 de euro.

Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!

image
image
image
image
image
image
celine dion jpg
oana roman jpg
banner oana lis png
claudia patrascanu bani casa constanta webp
banner mădălina ghenea png
banner smiley Dinu Maxer png
banner saveta bogdan png
banner alex dobrescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net