Dragușanca și Bădălău, împăcare pe manele, la ziua ei! S-au rupt în figuri, mai îndrăgostiți ca niciodată!

Ultima actualizare:

A fost chef de chef, azi noapte, la ziua Biancăi Drăgușanu! Diva a împlinit 40 de ani, așa că a ținut să sărbătorească în stil mare, că doar a schimbat prefixul. A dat o petrecere, cum îi place, pe lux și opulență, dar nu la Dubai, ci într-un local de fițe în buricul Bucureștiului. De la party nu a lipsit Gabi Bădălău cu care Bianca s-a împăcat la venirea de la Dubai!

Bianca Drăgușanu a împinit 40 de ani Sursa: Instagram
Bianca Drăgușanu a împinit 40 de ani Sursa: Instagram

E dragoste cu năbădăi între Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău! Cei doi s-au împăcat după ce Bianca s-a întors de la Dubai. Amorezii erau certați încă din luna decembrie, însă se vede treaba că nu au rezistat prea mult despărțiți unul de celălalt.

Asta în ciuda faptului că Bianca plecase, luna trecută, la Dubai cu prietenele să se distreze singurică și neliniștită. Colac peste pupăză,  a mai dat și nas în nas pe aeroport cu fostul ei soț, Alex Bodi, însă se pare că întâlnirea și fluturașii aferenți din stomac s-au oprit acolo. Întoarsă în țară, Bianca s-a impăcat cu Gabi Bădălău, bărbatul de care a și declarat deunăzi că este îndrăgostită până peste cap.

Bădălău i-a făcut dedicații Biancăi! 

Aseară, afaceristul din Bolitin Vale a venit la petrecera iubitei sale pus la patru ace și i-a ținut companie toată seara. A fost cu ochii pe ea ca pe butelie și, oricât s-au ferit de telefoanele invitaților, nu au scăpat. Cei doi amorezi au fost surprinși la miezul nopții rupându-se în figuri pe manelele lui Tzancă Uraganu. Milionarul din Bolintin Vale a dat și dedicațiii pentru iubita sa, semn că dragostea e mare!

Biana Drăgușanu, tratată ca o regină la ziua ei Sursa: Instagram
Biana Drăgușanu, tratată ca o regină la ziua ei Sursa: Instagram

Bianca a împlinit 40 de ani și și-a chemat la un local de lux de pe Magheru toți prietenii apropiați, dar și pe mama ei, Madi Drăgușanu. Bianca a luat-o cu ea la party și pe fetița ei, Sofia. De la paranghelie nu au lipsit preitenele apropiate ale blondei: Vica Blochina, Simona Chițac și Alice Constantinescu, fosta iubită a lui Codrin Ștefănescu.

Tortul a fost unul impozant, iar baloanele, cu care Gabi Bădălău îi umpluse dormitorul Biancăi cu o seară înainte, au fust mutate în local. Petrecerea a ținut până în zori, atunci când Bianca și Bădălău s-au retras împreună în cuibușorul lor de nebunii!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry Regele Charles Foto Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Imagini de la parastasul de 9 ani al lui Corneliu Vadim Tudor foto: Facebook
banner denisa manelista png
Banner gina pistol png
daliana raducan si razvan simion jpg
Banner Cristian Tantareanu Anca Turcasiu
banner Aida Parascan png
Anca Dinicu  jpg
addison rae jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net