Bianca Drăgușanu a răbufnit după ce a deschis cadourile primite de ziua ei. Ce a putut să-i spună unei invitate: «Aștept scuze»

Bianca Drăgușanu a reacționat violent și nu a mai ținut cont de nimic după ce a deschis cadourile pe care le-a primit de ziua sa de naștere. Nemulțumită de unul dintre daruri, vedeta a răbufnit pe pagina personală de Instagram și a adresat cuvinte jignitoare celei care i-a oferit un cadou neinspirat. 

image
Bianca Drăgușanu a fost deranjată de unul dintre cadourile pe care le-a primit

Bianca Drăgușanu a împlinit 40 de ani pe 6 martie. Pentru a sărbători așa cum se cuvine, Bianca Drăgușanu a petrecut până în zori alături de buni prieteni la un restaurant de fițe din Capitală.

De atmosferă a fost responsabil cunoscutul manelist Tzancă Uraganu. Cel care a plătit suma de 10.000 de euro pentru ca totul să decurga conform dorințelor divei ar fi fost chiar iubitul acesteia, afaceristul Gabi Bădălău. 

Bianca a desfăcut cadourile pe care le-a primit de la invitații săi și a fost revoltată de unul dintre daruri. Alegerea neinspirată a supărat-o atât de mult încât a lansat un atac nemilos la adresa persoanei care a ales respectivul cadou.

Vedeta a subliniat că așteaptă scuze din partea vinovatei altfel a amenințat că va face publică identitatea femeii. Conform Biancăi, ea este o cunoscută persoană din spațiul public, iar cadoul ar proveni din Rusia pentru că pe el există inscripiții cu litere ale alfabetului chirilic. 

Bianca Drăgușanu, atac dezvlănțuit pe Instagram

Ce cadou poate să îți facă o cretinoidă din asta care vine cu o pungă. Mai bine, dracu', nu puneai nimic în pungă. Vii cu un săpun? Du-te dracu' de aici că ești proastă. Mai ai și magazin de haine. Aștept scuze din partea ta, că altfel promit că te dau în vileag. Ia-te și spală-te tu cu el. N-ai cum, dă-te-n papucu' meu! N-ai cum să vii cu săpun și cu trandafiri de plastic. Dacă tu ești o....nu înseamnă că și eu sunt la fel. Eu am cașcaval, știi ce zic? Și nu mă interesează”, a fost doar o parte din reacția halucinantă a vedetei.  

Bianca Drăgușanu a împlinit 40 de ani pe 6 martie, iar la petrecerea grandioasă pe care a organizat-o ar fi participat aproximativ 80 de persoane. Invitații s-au distrat pe cinste pe muzica lui Tzancă Uraganu, iar Bianca și Gabi Bădălău nu s-au ferit să își exprime public afecțiunea, semn că legătura dintre ei este una foarte bună.

Gabi Bădălău se află la ora actuală în plin proces de divorț de Claudia Pătrășcanu. Afaceristul se luptă pentru custodia celor doi copii pe care îi are alături de artistă. 

    Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram!    

Ion Hristescu png
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
cub larisa iordache png
BeFunky collage (22) jpg
Roxana, alături Liviu Guță
cub andreea banica animat gif
horoscop ( FOTO pixabay )
7 front elvetianca pensiune jpg
Soldați ucraineni în apropiere de Liman FOTO Profimedia
Papa Francisc şi Vladimir Putin
image
image
image
image
andreea esca si alexia eram
cub larisa iordache png
BeFunky collage (22) jpg
cub laura cosoi png
3 paula seling png png
cub ioana ginghină alexandru arsinel png