Suma fabuloasă pe care Gabi Bădălău a plătit-o pentru petrecerea Biancăi Drăgușanu

Ultima actualizare:

Bianca Drăgușanu a împlinit 40 de ani pe 6 martie și a petrecut până în zori într-un club select aflat pe bulevardul Magheru din Capitală. La petrecere au participat nu mai puțin de 80 de persoane, iar cel care a plătit pentru distracție se pare că a fost chiar iubitul Biancăi, afaceristul Gabi Bădălău. 

Gabi Bădălău ar fi fost cel care a plătit pentru petrecerea Biancăi Drăgușanu
Gabi Bădălău ar fi fost cel care a plătit pentru petrecerea Biancăi Drăgușanu

Bianca Drăgușanu a avut parte de o petrecere de pomină cu ocazia zilei sale de naștere. Diva a petrecut ore bune într-un club de fițe din Capitală, iar la eveniment au fost prezenți cei mai buni prieteni ai Biancăi, colaboratori, dar și iubitul cu care s-a împăcat recent, Gabi Bădălău. De la petrecere nu au lispit baloanele, tortul spectaculos, băuturile scumpe și cântăreții de manele, care s-au asigurat ca invitații să danseze.

Gabi Bădălău ar fi fost cel care a plătit pentru petrecerea Biancăi Drăgușanu

Conform Spynews, Gabi Bădălău a sosit la ziua de naștere a Biancăi fără un cadou tocmai pentru că el a fost omul care a plătit pentru întreaga distracție, iar suma pe care a scos-o din buzunare pentru a-i îndeplini toate dorințele iubitei sale nu ar fi fost deloc mică. Fostul soț al Claudiei Pătărășcanu nu a ținut cont de bani și ar fi plătit nu mai puțin de 10.000 de euro pentru petrecerea cu 80 de invitați. 

Bianca Drăgușanu a distribuit numeroase cadre de la ziua sa de naștere. Vedeta a purtat o rochie albă care i-a scos în evidență formele voluptoase și picioarele tonfiate. La petrecere a fost prezentă și fetița pe care Bianca Drăgușanu o are alături de fostul prezentator a rubricii meteo, Victor Slav.

Sofia s-a simțit foarte bine, în ciuda faptului că a fost înconjurată de zeci de oameni, iar muzica a răsunat în boxe. Micuța a dansat și a îmbrățilat-o frecvent pe mama sa, iar cei prezenți au fost uimiți de dezinvoltura de care Sofia a dat dovadă. 

Relația dintre Bianca Drăgușanu este plină de certuri și de împăcări, însă ei reușesc de fiecare dată să găsească drumul unul spre celălalt, iar Gabi nu renunță ușor la relația pe care o are alături de vedetă, în ciuda numeroaselor obstacole pe care le întâlnesc. 

    Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram!  

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net