Bianca Drăgușanu, clip impresionant cu fiica ei de la ziua de naștere a divei

Ultima actualizare:

Bianca Drăgușanu a împlinit ieri 40 de ani, iar diva a dat o petrecere de pomină unde toată seara a cântat Tzancă Uraganu, iar cei din anturajul vedetei, printre care și Gabi Bădălău, au celebrat momentul special și au dansat până dimineață.

Bianca Drăgușanu clip impresionant cu fiica ei de la ziua de naștere a divei
Bianca Drăgușanu clip impresionant cu fiica ei de la ziua de naștere a divei

La marea petrecere a Biancăi Drăgușanu nu putea lipsi fiica ei și a lui Victor Slav, Sofia Natalia, care și-a manifestat de asemenea dragostea pentru faimoasa ei mamă.

Bianca Drăgușanu a postat un clip pe pagina personală de Instagram, în care este prezentat chiar momentul când vedetei îi este prezentat tortul cu artificii, iar micuța Sofia fuge către mama sa și îi sare în brațe. Bianca devine imediat zâmbitoare și își ia în brațe fiica și o sărută, pentru a-i demonstra Sofiei că este cea care i-a făcut blondinei viața mai frumoasă. 

Ultimă oră Dragușanca și Bădălău, împăcare pe manele, la ziua ei! S-au rupt în figuri, mai îndrăgostiți ca niciodată!

Momentul dintre mamă și fiică este unul extrem de impresionant, iar Bianca Drăgușanu pare cu adevărat fericită și împlinită, mai ales că și Gabi Bădălău a fost prezent la petrecerea divei. 

Ziua de naștere a celei mai celebre blondine din showbiz-ul autohton a fost tratat ca un adevărat eveniment monden. Petrecerea a avut loc într-un local de fițe de pe Bulevardul Magheru, iar cel care a întreținut atmosfera toată seara a fost nimeni altul decât Tzancă Uraganu. 

Citește și Cum i-a transformat Gabi Bădălău dormitorul Biancăi Drăgușanu, de ziua ei. Mulți vor fi invidioși

De la marele chef dat în cinstea Biancăi nu a lipsit nici sora ei, alături de care a postat mai multe filmulețe pe Instagram, în timp ce se distrau de minune. 

Bianca Drăgușanu a avut o viață amoroasă tumultoasă

Bianca Drăgușanu este una dintre cele mai controversate prezențe feminine din lumea mondenă și și-a început cariera ca asistentă TV în emisiunea lui Dan Capatos.

Nu uita și Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au împăcat! Ce mesaj i-a dedicat afaceristul

Cariera ei a cunoscut o ascensiune fulminantă când l-a întâlnit pe Cătălin Botezatu cu care diva a avut o relație tumultoasă. În acea perioadă a apărut chiar și un filmuleț compromițător cu celebrul designer și iubita sa, fapt care a contribuit și mai mult la popularitatea Biancăi.

Bianca s-a căsătorit mai apoi cu Victor Slav din care a rezultat o fetiță, Sofia, însă mariajul dintre cei doi nu a durat. După o altă căsnicie eșuată cu afaceristul interlop Alex Bodi, care a recunoscut că a bătut-o cu sălbăticie pe Bianca, diva și-a găsit alinarea în brațele lui Gabi Bădălău. 

Deși relația dintre Bianca și Gabi Bădălău se desfășoară asemenea unei telenovele, cu despărțiri, certuri și împăcări, cei doi par a fi foarte îndrăgostiți unul de celălalt.

    Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram!    

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
marcel ciolacu si gabriela firea. foto mediafax
image
image
image
image
image
image
jador oana ciocan colaj facebook jpg
Celine Dion  foto   Shutterstock jpg
Horia Moculescu are încă planuri mari după ce ajunge acasă de la spital
image png
film jpg
iulia vantur si salman khan 8 webp
banner madalina manole png
banner adela popescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net