Bianca Drăgușanu și Andreea Bănică, intervenții estetice de primăvară. Ce îmbunătățiri și-au făcut divele

Au grijă de imaginea lor și își țin la curent fanii cu toate intervențiile pe care și le fac. Sunt întrebate mereu cum de arată atât de bine, la ce medici apelează, așa că au devenit transparente pe rețelele de socializare cu tot ce-și fac. La început de primăvară, Bianca Drăgușanu și Andreea Bănică și-au întinerit mâinile și chipurile. Iată la ce proceduri au apelat!

cub operate png

Bianca Drăgușanu a împlinit pe data de 6 martie vârsta de 40 de ani, însă arată de parcă buletinul ar minți: cel putin 10 ani minus! Una dintre cele mai asumate vedete de la noi în privința intervențiilor estetice, sexoasa blondină a apelat recent la o procedură minim invazivă pentru mâini.

Bianca Drăgușanu: "Frumusețea presupune anumite sacrificii"

Se numește mezoterapie și are rolul de a menține pielea tonifiată, rejuvenează pielea îmbătrânită și oferă hidratare. ”Am decis ca astăzi să-mi fac un fel de mezoterapie la mâini. Nu de alta, dar trebuie să ne îngrijim cu totul, nu doar fața, nu doar buzele, nu doar botoxul, nu doar ridurile, nu doar sânii. Toate procedurile sunt extraordinare. Mie îmi place să fiu frumoasă, frumusețea presupune anumite sacrificii. Atunci, să-i dăm drumul”, a spus Bianca Drăgușanu pe Instagram.

Procedura a durat în jur de 30 de minute, nu a durut, iar rezultatul s-a putut observa chiar de la prima injectare.

Andreea Bănică și-a estompat ridurile de la nivelul feței

Andreea Bănică are 43 de ani, doi copii superbi, și se menține brici. Ce-i drept, merge cu regularitate la medicul estetician. Recent, celebra artistă și-a făcut o intervenție injectabilă la nivelul feței, cu ajutorul acidului hialuronic. "Se injectează o cantitate de acid hialuronic. Pentru câteva săptămâni, acest acid va stimula un colagen destul de benefic pentru piele, obținem un lifting al feței și ridurile dispar'', a mărturisit medicul estetician pe pagina de socializare a Andreei Bănică.  

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google NewsFacebook și Instagram!  

andreea mantea
horoscop jpg
tina turner jpg
cub gabi bădălău png
Schengen FOTO Shutterstock
cub Daniel Onoriu png
dorin cioaba 2 jpg
cub elena merișoreanu png
image
image
image
image
image
image
Elton John Foto profimedia 0739063759 jpg
tina turner jpg
x 12 andreea antonescu 3 jpeg
inna sexy jpg
florin piersic  jpg
cub mașina moș craciun png