Cum arată Andreea Bănică în realitate, fără filtre. Imagini neprelucrate!

Cătălin Măruță a sărbătorit joi, 3 martie, cu mare fast, aniversarea de un an a podcastului pe care îl prezintă și care este atât de apreciat de către public. 

cub andreea banica animat gif

Pentru a marca reușitele pe care le-a înregistrat de când moderează podcastul, Cătălin Măruță i-a invitat pe unii dintre cei care au participat la emisiune, dar și pe o parte dintre prietenii buni, la o seară de film în oraș. La un cinematograf din Băneasa, Cătălin Măruță a proiectat un episod cu ultramaratonistul Tiberiu Ușeriu. 

Sursă foto: Blitz!/Click
Sursă foto: Blitz!/Click

La eveniment au participat mai multe nume cunoscute din showbiz, însă cea care a atras toate privirile a fost artista Andreea Bănică. Solista a sosit însoșită de cel care îi este alături de mai bine de două decenii, soțul Lucian Mitrea.

Sursă foto: Blitz/Click
Sursă foto: Blitz/Click

Andreea a ales o ținută provocatoare, care a lăsat la vedere picioarele tonfiate. A purtat o jachetă de piele și o pereche de pantaloni miniusculi ,iar apariția ei cu greu a putut fi trecută cu vederea de către cei prezenți. 

Andreea Bănică pozează îndrăzneț și pe contul personal de Instagram, acolo unde recent a distribuit chiar și un instantaneu în lenjerie intimă, realizat în toaleta unui hotel la care a fost cazată. Artista nu este adepta operațiilor estetice, iar stilul de viață echilibrat pe care îl are o ajută să se mențină în formă.

Care este diferența dintre imaginile pe care le distribuie Andreea pe Instagram și fotografiile suprinse de fotoreporterii la evenimentul de vineri? Poate doar faptul că în imaginile de pe Instagram apelează la mici artificii, precum filtrele, pentru a avea un ten luminos și fără de cusur. 

Nu demult, Andreea a mărturisit că, deși nu se declară o fană a intervențiilor chirurgicale, are în plan două astfel de proceduri:una de mărire a volumului buzelor și o alta de ridicare a sânilor. De-a lungul timpului, Andreea Bănică a negat vehement că ar avea alte intervenții chirurgicale de ordin estetic. 

  Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!  

ilie nastase botosani 2 jpg
tina turner jpg
cub gabi bădălău png
Elton John Foto profimedia 0739063759 jpg
shutterstock bani 1953888304 jpg
camion thor24 1200 jpg
incendiu moscova decembrie 2022 jpg
neymar plange brazilia jpg
image
image
image
image
image
image
Elton John Foto profimedia 0739063759 jpg
tina turner jpg
x 12 andreea antonescu 3 jpeg
inna sexy jpg
florin piersic  jpg
cub mașina moș craciun png