Andreea Bănică a încins internetul! S-a fotografiat în lenjerie intimă: «Fiecare e liber să facă ce vrea»

Ultima actualizare:

Andreea Bănică este o femeie frumoasă și plină de încredere. Artista nu a apelat la ajutorul medicului estetician decât pentru niște mici proceduri și este extrem de mândră de formele pe care le-a primit de la Mama Natură. Joi seară, solista s-a fotografiat într-o ipostază extrem de provocatoare și a distribuit imaginea pe contul personal de Instagram. 

Andreea Bănică a pozat provocator
Andreea Bănică a pozat provocator

Andreea Bănică are 43 de ani și o formă fizică pentru care este invidiată chiar și de cele mai tinere dintre doamne. Solista are o dietă echilibrată și nu îi sunt străine nici antrenamentele din sala de sport, judecând după fotografiile pe care le distribuie pe rețelele de socializare. Joi seara, Andreea a distribuit o imagine care a fost apreciată de peste 6.000 de persoane în mai puțin de o oră. Artista a renunțat la haine și s-a fotografiat, în oglinda din baia propriei case, îmbrăcată doar într-o pereche minisculă de lenjerie intimă și o bustieră. 

Andreea Bănică s-a fotpgrafiat în ipostaze sexy Sursă foto: Instagram Andreea Bănică
Andreea Bănică s-a fotpgrafiat în ipostaze sexy Sursă foto: Instagram Andreea Bănică

Alături de imagine, Andreea a scris un mesaj prin care demonstreză că este o femeie asumată și că, pentru ea, nu contează atât de mult părerea celor din jur, ci cât de bine se simte în propria piele.

"Când ești bârfit, judecat, vorbit, înseamnă că exiști! Da, de când m-am apucat de sport am căpătat și mai multă încredere în mine. Am văzut atâtea exemple de femei măritate cu copii care au poze pe instagram gen a mea și… m-am inspirat! Toate ne facem poze în oglindă 🙈Da, știu, veți spune: “da, Andreea, dar nu îmi arăt pozele tuturor ci doar soțului sau iubitului”. 🤣🤣🤣Știți ce? Nu îmi pasă, fiecare este liber să facă ce vrea!!! Apropo, sunt sânii mei, fundulețul meu, totul îmi aparține, nu am semnat vreun contract 🤣🤣🤣 ", a scris Andreea. 

Andreea Bănică dorește să își facă două operații estetice

La începutul anului 2022, Andrea Bănică mărturisea că, deși nu este adepta intervențiilor estetice, ia totuși în considerare câteva proceduri care ar ajuta-o să scape de un complex pe care îl are de multă vreme. Artista se gândește să își injecteze acid hialuronic în buze pentru că recunoaște că uneori folosește mai mult ruj pentru a crea impresia unor buze pline de volum. O altă procedură pe care Andreea o ia în considerare este ridicarea sânilor.

Nu am făcut nicio operație estetică, deși mă gândesc. Mă dau foarte tare cu ruj pe lângă ca să am buza cât mai mare, dar pe viitor îmi doresc și eu buze mai mari și îmi doresc o ridicare de sâni pentru că înaintez în vârstă”, dezvăluia Andreea, pe Instagram.  

Anul trecut, Andreea Bănică a trecut pragul cabinetului medical pentru o rinoplastie, nu din considerente estetice, ci unele medicale. Deviația de sept a chinuit-o ani întregi, iar din cauza ei solista respira cu dificultate. 

Andreea Bănică și Lucian Mitrea sunt împreună din perioada liceului

Andreea Bănică este căsătorită din anul 2008 cu Lucian Mitrea. Împreună au doi copii și sunt la fel de îndrăgostiți ca în prima zi. Cei doi soți s-au cunoscut în perioada liceului și au demonstrat că există și povești de dragoste cu final fericit, precum cele din basme. De Ziua Îndrăgostiților, Andreea l-a suprins pe Lucian Mitrea și i-a oferit cadou un tort delicios, cu o declarație personalizată. 

    Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram!  

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net