Andreea Bănică, fără secrete: «Am avut sâni frumoşi de mică». Solista face dezvăluiri "picante"

La 43 de ani şi cu doi copii, Andreea Bănică este super-sexy. Artista arată senzaţional dar, cu toate acestea, consideră că mai este nevoie să îşi facă unele îmbunătăţiri estetice! 

Andreea Bănică nu poate trece neobservată
Andreea Bănică nu poate trece neobservată

Andreea Bănică este foarte activă pe Instagram şi îşi ţine fanii la curent cu tot ceea ce face. Ce n-au aflat aceştia, probabil, este că frumoasa cântăreaţă intenţionează să apeleze la serviciile unui medic estetician, dar nu se ştie când, poate după ce îşi va mai face puţin curaj. Am întâlnit-o la un eveniment organizat de o clinică de beauty şi estetică şi am întrebat-o dacă anul acesta îşi doreşte să schimbe ceva la fizionomia ei.

N-ar zice nu dacă fiica ei şi-ar dori o operaţie estetică 

Andreea Bănică a dat un răspuns sincer, aşa cum ne-a obişnuit: "De ceva vreme mă gândesc la o schimbare în viaţa mea, la o necesitate până la urmă… Mă gândesc la o operaţie, nu de mărire de sâni, de ridicare poate, sau nu ştiu, mă tot gândesc, o intervenţie de susţinere a sânilor, pentru că eu am avut nişte sâni frumoşi de mică şi este o parte a corpului pe care am iubit-o mereu.

Mama Natură m-a înzestrat cu ce a trebuit, am fost norocoasă din punctul ăsta de vedere, doar că după naşteri, normal că se schimbă şi aspectul lor şi atunci mă gândesc, pentru viitor, pentru că înaintez în vârstă, să fac ceva să îi susţin. Încă mă documentez, încă îmi caut doctori şi tot aşa. Sunt într-o continuă informare! Sunt o tipă căreia îi lipseşte curajul în privinţa asta, mi-ar plăcea să am nişte prietene care să mă încurajeze în fiecare zi, să zică «Fă-o».

Andreea Bănică  are doi copii, o fată  şi un băiat
Andreea Bănică are doi copii, o fată şi un băiat

Eu încurajez pe toată lumea şi, de ce nu? Dacă poţi să fii mai frumoasă, de ce să nu faci nişte ajustări sau nişte schimbări? La mine e vorba de o necesitate. Nu îmi doresc sâni mai mari, nu mi-am dorit niciodată", a povestit Andreea Bănică într-un interviu pentru emisiunea Exclusiv VIP, a lui Cristi Brancu, de la Prima TV.

Ce va face frumoasa vedetă şi cum va reacţiona dacă într-o zi fiica ei, Sofia, va veni la ea şi îi va cere sfatul pentru o anumită operaţie estetică, poate o mărire de sâni? Va fi de acord sau nu? "Eu am să o susţin în tot ceea ce vrea ea să facă şi mai ales dacă îşi doreşte să fie sănătoasă şi frumoasă. Deja văd că sănătoasă îşi doreşte să fie pentru că am lucrat de anul trecut la psihicul ei, în privinţa mâncării, să mănânce cât mai sănătos şi văd că  începe să aibă grijă, începe să devină  mult mai atentă.

Sofia seamănă  leit cu mama ei
Sofia seamănă leit cu mama ei

Uşor-uşor creşte şi ea, se maturizează, a văzut la TV nişte reportaje interesante despre mâncare, ce trebuie să mănânci ca să fii  sănătos, în privinţa asta nu trebuie să îmi mai fac probleme. În privinţa frumuseţii, de ce nu, dacă ea are nevoie de ceva, dar nu cred că va avea mare nevoie, deja o văd, s-a schimbat, devine adolescentă, îi cresc sânii, o văd înspre bine, are un corp frumos, nu ştiu dacă va avea nevoie de ajustări! Eu nu cred, dar vom vedea, poate mă moşteneşte pe mine, până acum a fost OK. Eu m-aş bucura să ia doar ce e bun de la mine", a mai spus Andreea Bănică despre fiica ei de 13 ani, Sofia.

A scăpat până acum de Covid 

image

Andreea Bănică s-a confruntat cu câteva probleme de sănătate la sfârşitul anului trecut, pe care le-a pus pe seama imunităţii scăzute. „Da, ca niciodată am răcit foarte rău, mi-am făcut toate testele posibile, eu care nu am mai răcit de când eram mică, recunosc, nu am fost o fire bolnăvicioasă deloc, însă se pare că mi-a cam scăzut imunitatea şi se pare că mă îmbolnăvesc mai des. Multă lume a făcut Covid-ul ăsta, de mine nu s-a prins încă, să sperăm că nici nu se va prinde”, ne-a mai precizat artista. De altfel, toată familia ei s-a vaccinat anti-Covid, chiar şi Sofia. 

Şi-a operat nasul anul trecut 

Așa arăta Andreea Bănică pe vremea când activa în trupa Blondy
Așa arăta Andreea Bănică pe vremea când activa în trupa Blondy

Pentru că timp de 5 ani s-a confruntat cu o deviaţie de sept care i-a cauzat unele probleme de respiraţie, Andreea Bănică a decis vara trecută  să facă o schimbare în viaţa ei şi să se opereze la nas. ”Urmează, în curând, să fac o operaţie la care m-am gândit foarte mult timp şi pe care nu aş fi vrut s-o fac vreodată.(...) Nu mai respir bine, nu mă oxigenez bine, adică am o deviaţie de sept care nu mai poate fi amânată”,  le-a spus Andreea Bănică fanilor ei, la momentul respectiv. Altă intervenţie pe care a mai făcut-o solista a fost să-şi scoată celebra aluniţă de pe obraz. 

  Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!

cub andreea banica png

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (16) jpg
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net