Andreea Bănică spune "da" operațiilor estetice! Ce proceduri va face

Andreea Bănică, în vârstă de 43 de ani, este o femeie femeie frumoasă, iar trecerea timpului a fost blândă cu ea. Artista se gândește, totuși, să apeleze la ajutorul medicului estetician în viitorul apropiat. 

Andreea Bănică dorește să își facă două operații estetice Sursă:Arhivă personală
Andreea Bănică dorește să își facă două operații estetice Sursă:Arhivă personală

Andreea Bănică a fost acuzată de nenumărate ori de faptul că a apelat la medicul estetician pentru a păcăli trecerea timpului, însă de fiecare dată a negat acest lucru. Mai mult decât atât, s-a declarat a fi împotriva intervențiilor chirurgicale și a mizat pe frumusețea naturală de fiecare dată. 

Iată că timpul a trecut, iar convingerile îndrăgitei soliste s-au schimbat puțin. Andreea a declarat, pe pagina contului personal de Instagram, că ia în calcul două mici intervenții. Solista a dezvăluit că întotdeauna și-a dorit buze mai voluminoase. A doua procedură pe care vrea să o facă este cea de ridicare a sânilor. 

Nu am făcut nicio operație estetică, deși mă gândesc. Mă dau foarte tare cu ruj pe lângă ca să am buza cât mai mare, dar pe viitor îmi doresc și eu buze mai mari și îmi doresc o ridicare de sâni pentru că înaintez în vârstă”, a spus Andreea Bănică, pe Instagram.

Andreea Bănică, despre secretul tenului impecabil

Secretul tenului și al corpului frumos cu care Andreea Bănică se mândrește este atenția. Vedeta are grijă ca tot ce consumă să fie produse sănătoase și de calitate. Ea îndeamnă pe toată lumea să se hidrateze și să mânănce multe legume și fructe. 

Pielea noastră, în general, are nevoie de multă îngrijire și hidratare. pentru strălucirea pielii vă recomand să beți multă apă, deși recunosc că eu nu prea reușesc să fac asta. Multe fructe, legume din care să vă luați vitamine și nu uitați să fiți mai optimiste, mai pozitive, mai bune și tolerante cu cei din jur, pentru că atunci când avem un suflet frumos, suntem frumoase și pe exterior”, a explicat Andreea Bănică, pe blogul personal. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
banner dana nălbaru png
banner adrian cristea png
Au trecut 12 ani de când a murit Gil Dobrică  I s a spus Ray Charles al României jpeg
lora
banner dinu maxer png
Sorin Gontea  Daiana  Anghel jpg
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net