Andreea Bănică, în rochie de 160 de lei și cizme de peste 1000 de euro. Cum arată look-ul care i-a lăsat sutienul la vedere

25 noiembrie 2021
article img
Andreea Bănică este mândră de atuurile ei fiziceFoto: Instagram

Andreea Bănică iubește gențile și pantofii, motiv pentru care, în garderoba ei, se găsesc piese de la branduri exclusiviste. Solista nu se uită la bani când vine vorba de satisfacerea capriciilor de natură vestimentară, așa că adaugă în coșurile virtuale de cumpărături cele mai noi piese.

Vedeta de 43 de ani nu lipsește nici din mall-uri, acolo de unde își achiziționează piese care se pot încadra și în bugetele oamenilor simpli. Așa se face că, recent, Andreea Bănică a încălțat cizme cu toc și imprimeu de lanțuri aurii, marca Versace, care se vând cu peste 1000 de euro, pe care le-a combinat cu o rochie-sacou de doar 160 de lei, care i-a lăsat la vedere bustul impresionant.

article img
Rochia-sacou purtată de Andreea Bănică, redusă de la 229 de lei la 159Foto: captură

Nu prețul contează pentru blondă, ci felul în care se simte în piesele pe care le poartă. În poza cu pricina, pe care a pus-o pe Instagram, toți ochii au fost furați de decolteul generos și natural al blondei. Nu a mai contat nici măcar că s-a pozat în fața unui bolid de peste 100.000 de euro. 

"Nu lăsa pe nimeni să îți spună să te mulțumești cu puțin! Meriți mai mult", a scris Andreea Bănică în dreptul instantaneului din fața casei sale, semn că acesta este unul dintre motto-urile sale.

Are sau nu Andreea Bănică operații estetice?

Mulți o laudă pe Andreea Bănică pentru cât de bine arată. S-a spus că ar avea operații estetice, însă artista a fost mereu fermă din acest punct de vedere: nu are! În luna iunie a acestui ani, blonda sexy a fost supusă unei intervenții la nas pentru a corecta o deviație de sept.

În urmă cu doi ani, Andreea a fost invitată în emisiunea redacției Click! unde a spus lucrurilor pe nume în ceea ce privește presupusele intervenții chirurgicale de înfrumusețare. Vedeya a fost acuzată de multe ori că și-a ”lucrat” corpul și altfel decât la sală, dar, culmea, nu aluziile că și-ar fi pus silicoane sau și-ar fi îndreptat picioarele au durut-o cel mai mult, ci întrebarea dacă poartă cumva lentile de contact.

"”De ce, dacă cineva arată bine, trebuie să te gândești imediat că s-a operat? Îmi pare rău că nu mă pot dezbrăca în fața voastră, ca să vă arăt că n-am nimic. Am doar o apendicită, două cezariene și degetele mici de la mâini strâmbe. Am încercat la 16 ani să le îndrept, dar operația n-a reușit”, a tranșat chestiunea Andreea, la acel moment.

Și sânii voluptuoși, și talia de viespe, și picioarele impecabile? E simplu, de la pozele de acum 11 ani din revista Playboy, corpul Andreei s-a schimbat, așa cum se întâmplă în cazul tuturor femeilor care se maturizează și, mai ales, trec prin experiența sarcinii. ”N-am silicoane în sâni, n-am în fese. Mi-am scos doar alunița de pe față, acum un an. Am făcut-o destul de târziu, pentru că mă lega sufletește de mama mea. Mama mea a avut o asemenea aluniță, dar nu era colorată. A mea se tot mărea și am preferat s-o scot, ca să nu ajungem la complicații”, mai spunea Andreea. Iată că acum a făcut o rinoplastie pentru a scăpa de problema care o deranja.

Recunoaște că este foarte atetă la silueta ei și că frecventează clinici de înfrumusețare, că face sport și că mănâncă sănătos, dar și că Mama Natură a fost generoasă cu ea.