De ce și-a retras Andreea Bănică fiica de la dansuri. «Îmi doresc copii sănătoși»

Ultima actualizare:

    Andreea Bănică a retras-o pe fiica ei de la cursurile de dansfoto: arhivă personală
Andreea Bănică a retras-o pe fiica ei de la cursurile de dansfoto: arhivă personală

Andreea Bănică încearcă să nu cadă în capcana în care se prind majoritatea părinților din zilele noastre, aglomerând foarte mult programul copiilor lor. Vedeta a reacționat imediat când a văzut că Sofia, fiica ei în vârstă de 10 ani, dădea semne de epuizare și a retras-o de la cursul de dansuri profesionale.

”Îmi doresc copii sănătoși, nu chinuiți”, a declarat Andreea Bănică (41 de ani) la emisiunea Click! TV Online. Vedeta a decis să o retragă pe Sofia de la cursurile de dansuri când a observat că fiica ei începuse să aibă ticuri din cauza stresului cauzat de programul prea încărcat.

”Sofia a făcut dansuri profesionale, însă am scos-o de acolo, tocmai pentru că m-am gândit la sănătatea ei. Îmi doresc copii sănătoși, nu chinuiți, nu cu mers la tot felul de concursuri și olimpiade, pe afară. Sofia alerga peste tot și la un moment dat a ajuns să aibă ticuri, pentru că își dorea să fie bună la toate, și la sport, și la școală. Și atunci am hotărât să mai eliminăm din partea asta a sportului, foarte masivă, și să ne concentrăm mai mult pe carte o perioadă”, a explicat Andreea.

Sofia ia în continuare lecții de canto

Solista a păstrat însă pentru fiica ei cursurile de canto, pentru că Sofia îi moștenește atât talentul, cât și dorința de a cânta. ”Am lăsat-o să meargă la canto, pentru că asta-i place foarte mult, e foarte talentată. Merge o dată pe săptămână, nu face foarte mult efort, însă vine de la sine, este dorința ei foarte mare de a merge la canto și de a învăța să cânte. Ea merge acolo mai mult ca să învețe să respire. Eu, fiind de meserie, știu foarte bine ce ar trebui să fac cu ea, dar ea nu-și dorește să facă lecții cu mine. Așa că am trimis-o la o bună prietenă, ca să învețe. A urcat pe scenă, a cântat, am filmat-o, am fost foarte mândră de ea. Mi-au dat lacrimile”, a dezvăluit Andreea.

Citește și:

EXCLUSIV Andreea Bănică, rușinată de pozele din Playboy: «Mi-au scos bikinii în photoshop»

Andreea Bănică a cântat alături de fetița ei! Primul concert al Sofiei| FOTO

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net