Roxana Vancea, vacanță cu bebelușul de 3 luni. Zian este adorabil. Iată cum a pozat tânăra mămică!

Luna februarie e luna vacanțelor îndrăgostiților. Două cupluri celebre au ales să se relaxeze la munte, iar un altul s-a răsfățat într-o insulă exotică. Iată despre cine este vorba!

Roxana Vancea și Dragoș Paiu. Fotografii: Instagram
Roxana Vancea și Dragoș Paiu. Fotografii: Instagram

Roxana Vancea (31 de ani) și soțul ei, Dragoș Paiu, alături de cei doi băieți ai lor, s-au relaxat într-o vacanță la munte. S-au cazat la un hotel de lux de la poalele Postăvarului și s-au bucurat de pârtie. Este pentru prima dată după ce a născut, când vedeta pleacă în vacanță și cu bebelușul lor de numai trei luni. Micuțul Zian, care a venit pe lume pe 16 noiembrie 2021, s-a bucurat de prima lui iarnă și se pare că a fost tare cuminte. Este absolut adorabil, iar Roxana a umplut pagina de Instagram cu pozele lui, spre bucuria celor care îi urmăresc.

Tânăra mămică a reușit să își facă și ea câteva fotografii în peisajul feeric de la munte. Arată incredibil de bine la 3 luni după naștere, dar nu e de mirare, căci vedeta trăiește din sport. 

Andreea Bănică, vacanță cu soțul și cu fiul

Andreea Bănică, împreună cu soțul Lucian Mitrea și băiețelul lor, Noah, au fugit în Poiana Brașov. S-au cazat și ei la același hotel, s-au dat cu schiurile, s-au bătut cu zăpadă, apoi au petrecut la zona de spa. Andreea și soțul ei s-au bucurat de o cină romantică, la restaurantul resortului.

Andreea Bănică și Lucian Mitrea
Andreea Bănică și Lucian Mitrea

Alina EriEia, vacanță cu iubitul, în Maldive

Frumoasa artistă, în vârstă de 28 de ani, se bucură de o vacanță exotică, departe de țară. Tocmai în Maldive a fugit Alina Eremia, dar nu singură, ci alături de iubitul ei, Edi Barbu, cu care se iubește de aproape doi ani. Pe superba plajă cu nisip fin, Alina și-a etalat formele sexy, în costume de baie colorate, foarte decupate.

alina eremia iubit 3 jpg

Ea și Edi s-au bucurat de un micul dejun direct în piscină. În timp ce se bălăceau, și-au servit cafeluța. Alina e mai îndrăgostită ca oricând de Edi și a povestit la Radio Impuls cum a cucerit-o.

"Prin felul în care m-a făcut să mă simt: cea mai frumoasă, cea mai iubită, cea mai cea cea. Mai sufăr și de scenarită un pic. Îmi făceam foarte multe scenarii. Nimeni nu este perfect, iar eu nu puteam să accept chestia asta. Eu mă agățam de ideea asta proastă. În momentul în care îți dorești ca totul să fie perfect îți scapă multe dintre lucrurile care te ajută să creezi magia. Adică vulnerabilitatea, emoțiile autentice și nefiltrate, și parcă nici iubirea nu se mai manifestă în totalitate”, a mai declarat Alina Eremia. 

  Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Cireșe în Piața Cibin din Sibiu în luna aprilie 2024 Colaj Ora de Sibiu
image
image
image
image
image
image
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
andreea balan si george burcea
foto 2   Florin Calinescu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net