Roxana Vancea a născut! Primele fotografii cu bebelușul

17 noiembrie 2021
image
Roxana Vancea și Dragoș Paiu au devenit părinții unui băiețelfoto: arhiva personală

Roxana Vancea (31 de ani) și soțul ei, Dragoș Paiu, sunt în culmea fericirii! Roxana a adus pe lume marți, 16 noiembrie, un băiețel sănătos tun! Vedeta a făcut anunțul chiar pe pagina ei de Instagram, unde a și postat primele fotografii cu micuțul.

Roxana Vancea a născut marți, 16 februarie, la o maternitate privată, un băiețel perfect sănătos, care a cântărit la naștere 3.200 de grame și a măsurat 51 de centimetri.

Vedeta a născut natural și, în aceste momente, se simte foarte bine. Roxana a postat și câteva fotografii de la maternitate, când atât ea cât și soțul ei, Dragoș Paiu, își țin de mânuță bebelușul nou-născut.

image
Roxana Vancea a născut un băiețel perfect sănătosfoto: arhiva personală

image
Roxana Vancea și-a anunțat fanii de pe Instagram că a devenit mamăfoto: arhiva personală

Roxana Vancea a avut o sarcină cu risc

Nașterea a decurs fără probleme, deși Roxana a avut o sarcină cu risc. „Eu am avut probleme cu sarcina și toată sarcina am avut un inel din acela de îți ține colul închis. Doctorița mi l-a dat jos aseară și din momentul în care se dă inelul ăla jos, pot să nasc oricând. Am înțeles că, având colul atât de scurt, nu o să am un travaliu foarte lung, dar sper să mă apuce într-un moment în care să ajung repede la spital”, a declarat Roxana Vancea, la Antena Stars, chiar înainte de naștere.

Roxana abia așteaptă să ajungă acasă cu bebelușul. „La început, bebele va sta cu noi în cameră, să îl putem monitoriza non-stop. I-am luat un pătuț, pe care îl vom pune lângă patul nostru. În rest, am luat doar strictul necesar. Mai am multe de achiziționat. Milan i-a ales un cărucior, o scoică pentru mașină, o măsuță de înfășat cu cădiță, eu mi-am ales un ham, să pot pleca cu el peste tot și a mai primit foarte multe cadouri de la Ranbir, managerul lui Dragoș, cel care va fi naș”, a spus Roxana Vancea, pentru Viva. 

Citește și:

Roxana Vancea, pe ultima sută de metri cu sarcina: "Am luat doar 5 kg. Nu mă simt însărcinată"

Roxana Vancea mai are puțin și naște, dar burtica abia se vede. La ce a renunțat de dragul bebelușului

bianca dragusanu
catalin eva maruta jpg
BeFunky collage (10) jpg
Ce face si cum arata acum Liviu Arteni fostul sot al celebrei Israela Vodovoz 1024x576 webp
anda adam
anda adam png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
Cătălin Zmărăndescu 7 jpg webp
1 anda adam jpg jpeg
pepe si yasemine ody
Screenshot 2022 05 17 at 16 01 52 png
andreea marin iubit jpg
claudia patrascanu gabi badalau 0 jpeg