Emoționant! Fetița Biancăi și a lui Victor Slav: "Mami, noi de ce nu locuim ca o familie?" Sofia și-a pus părinții să se pupe

image
Bianca Drăgușanu și Victor Slav, alături de fiica lorfoto: Instagram

Bianca Drăgușanu (39 ani) a făcut dezvăluiri emoționante, invitată la podcastul lui Damian Drăghici. Ea a povestit că micuța Sofia, fetița ei și a lui Victor Slav (41 ani), își dorește să își vadă părinții din nou împreună.

"Acum 2-3 zile m-am întâlnit cu tatăl ei m-a întrebat «mami, noi de ce nu locuim ca o familie?». Și i-am zis că ne întâlnim cu tati și o să-ți explice el. I-am pasat-o lui”, a spus Bianca Drăgușanu, în podcastul lui Damian Drăghici. Fetița și-a dorit ca părinții ei să se sărute de față cu ea. ”Apoi ne-am întâlnit, Victor a luat-o în brațe și a dat cumva să ne ia pe amândoi în brațe. Victor o ținea de gât și m-a luat și pe mine și zice «hai, pupați-vă». Eu l-am pupat pe obraz și zice «nu așa, de-adevăratelea». Ea voia să fim o familie, să fim toți trei, a fost o situație la care n-am știut cum să reacționez”, a mai spus Bianca Drăgușanu pe YouTube.

Bianca și Victor au divorțat în 2014

Bianca Drăguşanu şi Victor Slav s-au cununat civil pe 6 septembrie 2013, la Starea Civilă a Sectorului 3 din Bucureşti. Nunta au făcut-o pe 29 septembrie 2013, iar naşi au fost Nicoleta Luciu şi soţul ei, Zsolt Csergo. La câteva luni după ce au devenit soţ şi soţie, în 2014, au divorţat. După aceea a urmat împăcarea, însă cei doi au ales să nu mai oficieze relația printr-o nouă căsătorie. Dar nici așa nu a ținut, așa încât au pornit pe drumuri diferite. Bianca a mai bifat un mariaj cu Alex Bodi, iar acum are o relație cu Gabi Bădălău. Bianca și Victor au o fetiță împreună pe nume Sofia Natalia, care va împlini 5 ani în septembrie.

Bianca Drăgușanu a muncit două zile la o ședință foto

Fosta soție a lui Victor Slav are foarte multe contracte în ultima vreme și face bani frumoși. Bianca Drăgușanu a realizat zilele trecute o ședință foto specială, pentru prietenul ei. Nicușor Stan. care și-a redeschis restaurantul de fițe din Otopeni. după ce a ars acum ceva ani. Astfel că Bianca a muncit două zile pentru acea ședință foto, pentru care a schimbat mai multe ținute, rochii colorate și vaporoase, de prințesă, probabil din colecția ei. Iar fotografiile au ieșit extraordinar.

image
Bianca Drăgușanu, ședință foto în rochie de prințesăfoto: Instagram
Ion Hristescu png
cub larisa iordache png
horoscop ( FOTO pixabay )
7 front elvetianca pensiune jpg
proteste   profimedia 0727331327 jpg
foto 1   privire oras shutterstock 674347609 jpg
andreea esca si alexia eram
6 baza 1 garsoniera jpg
Deputatul Andrei Guruliov  Foto captură The Mirror
Popescu
image
image
image
image
cub micutzu animat gif
andreea esca si alexia eram
cub larisa iordache png
BeFunky collage (22) jpg
cub laura cosoi png
3 paula seling png png