Victor Slav, afacere distrusă de pandemie! Imagini cu restaurantul care a dat faliment

Victor Slav a dat faliment cu cea mai recentă afacere a sa, în care a investit o sumă considerabilă. Fotoreporterii Click! au ajuns la fața locului și au aflat că restaurantul prezentatorului TV urmează să fie închis!

victor slav  jpeg
Restaurantul lui Victor Slav a dat faliment Foto: Arhivă personală

Afacerea lui Victor Slav a devenit al doilea business al vedetelor care a fost îngenuncheat de pandemia de coronavirus, dar și de implicările războiului dintre Federația Rusă și Ucraina.

Prezentatorul TV a fost, astfel, nevoit să renunțe la restaurantul său, în care a investit în jur de 500.000 de euro! Afacerea lui Victor Slav a urmat „rețeta” magazinului de ceasuri și bijuterii al Adelinei Pestrițu, care a dat primul faliment, iar vedeta a fost nevoită să îl închidă.

Victor Slav și-a pierdut restaurantul

Ajunși la fața locului, fotoreporterii noștri au aflat că Victor Slav a pus cruce afacerii în care a investit aproximativ 500.000 de euro. După ce tot Click! a anunțat că Adelina Pestrițu și-a închis magazinul din Dorobanți, se pare că a venit și rândul lui Victor Slav să iasă cu mari pierderi din zona de business. 

Prezentatorul TV a făcut o mișcare extrem de îndrăzeață și a decis să deschidă restaurantul în 2021, chiar în perioada în care pandemia de COVID-19 era în floare. Se pare că acestuia nu îi mai mergea atât de bine din punct de vedere financiar fără contractele sale și aparițiile la TV, așadar a decis să își încerce norocul și în zona afacerilor. 

VICTOR SLAV ȘI-A DESCHIS AFACEREA CHIAR ÎN TIMPUL PANDEMIEI

Victor Slav și-a dorit să fie patron de restaurant, însă noul său proiect nu a fost de lungă durată. Deși a sperat să îi meargă bine cu noua afacere, inaugurată în primăvara anului trecut, Slav nu a luat în calcul faptul că atunci când el și-a deschis restaurantul, alți patroni cu același business dădeau faliment din cauza lipsei de clienți, având în vedere contextul pandemic. Iată că nici în prezent lucrurile nu s-au redresat, iar Victor Slav a fost nevoit să renunțe la afacere.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!   

Ion Hristescu png
horoscop ( FOTO pixabay )
cub larisa iordache png
cub andreea banica animat gif
7 front elvetianca pensiune jpg
proteste   profimedia 0727331327 jpg
foto 1   privire oras shutterstock 674347609 jpg
6 baza 1 garsoniera jpg
gaz pixabay com jpg
Neagu
image
image
image
image
cub micutzu animat gif
andreea esca si alexia eram
cub larisa iordache png
BeFunky collage (22) jpg
cub laura cosoi png
3 paula seling png png