Adelina Pestrițu, primul business îngenuncheat de pandemie și război!

Adelina Pestrițu a fost nevoită să renunțe la magazinul pe care l-a deschis în zona Dorobanți din Capitală, după c, se pare că acesteia nu i-a mai mers deloc business-ul, având în vedere perioada în care ne aflăm.

Adelina Pestrițu și-a pierdut afacerea din Dorobanți Foto: Instagram
Adelina Pestrițu și-a pierdut afacerea din Dorobanți Foto: Instagram

La nici câteva luni de la marele anunț că Adelina Pestrițu și-a deschis un nou magazin fizic, iată că aceasta a rămas fără una dintre afaceri. Din nou, socoteala de acasă nu s-a potrivit cu cea din târg. Paparazzii Click! au aflat că Adelina Pestrițu a rămas fără magazinul pe care l-a deschis cu mare fast în zona Dorobanți din București.

Adelina Pestrițu și-a pierdut magazinul din Dorobanți

Adelina Pestrițu a mai deschis de curând un magazin de haine într-un mall. La marea inaugurare au participat mai multe prietene de-ale Adelinei din zona de influenceri din online, iar aceasta se aștepta ca afacerea ei să fie un real succes.

Se pare însă că nu au putut rezista ambele investiții, iar Adelina a renunțat la magazinul din Dorobanți, rămânând doar cu cel amplasat în mall, denumit ByEda.

Posibil ca pandemia, dar și războiul care s-a instalat de curând în Ucraina, să îi fi încurcat planurile Adelinei, care a renunțat la afacerea ei cu ceasuri și bijuterii din zona de fițe a Capitalei.

Chiria locației era, probabil, foarte mare, în raport cu profitul pe care aceasta l-a făcut, sau mai bine zis nu l-a făcut în această perioadă critică, așadar Pestrițu a fost nevoită să renunțe la magazinul fizic.

Cel mai probabil, afacerea ei va continua în mediul online, fiind mai ușor de gestionat în acest fel. Adelina obișnuia să vândă și haine pe site-ul ei oficial, în online, până când s-a decis să mute întregul business într-un magazin fizic, amplasat într-un mall din București. Momentan, se pare că acela încă a rămas deschis.

Fotoreporterii Click! au surprins fix momentul în care un lucrător se pregătea să dea jos sigla magazinului EDA de pe clădirea din Dorobanți, semn că decizia a fost deja luată, iar Adelina Pestrițu nu mai deține afacerea respectivă.

cub adelina pestritu png

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
banner alex dobrescu png
banner oana moșneagu vlad gherman png
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net