Imaginea cu care Adelina Pestrițu și-a scandalizat fanii! Zici că-i Bianca Drăgușanu

25 ianuarie 2022

Adelina Pestrițu a postat pe Instagram o imagine în care apare folosind un filtru care se numește „frumusețe naturală”. Filtrul este unul în care atunci când este folosit întreaga fizionomie se schimbă: buze mari, gene lungi, ochi de pisică, toate ingredientele pentru a arăta ca ... Bianca Drăgușanu.

adelina pestritu 5 0 jpg jpeg
Adelina Pestrițu are o comunitate de peste un milion de fani pe Instagram

Adelina Pestrițu, de nerecunoscut pe Instagram 

După ce a folosit filtrul denumit„frumusețe naturală” pe Instagram, Adelina Pestrițu și-a uimit comunitatea. Nimeni nu a mai recunoscut-o! Vedeta a vrut să vadă cum arată cu acest filtru vedetă, care este folosit intens de multe dive de peste hotare, dar și din România. Culmea este că după aplicarea filtrului, Adelina Pestrițu semănă cu nimeni alta decât Bianca Drăgușanu.

Fosta prezentatoare tv s-a arătat indignată, surprinsă și dezamăgită de faptul că cineva poate să numească acest filtru „frumusețe naturală”, când o femeie poate arăta așa doar prin multiple operații estetice, dar mai ales că nu pare să fie nimic frumos în acest filtru și modificările sale, a menționat Adelina Pestrițu pe rețelele de socializare.

stanga
dreapta
bianca adelina jpeg
adelina pestritu catelusa nobby jpeg
adelina pestritu 5 0 jpg jpeg
adelina pestritu 4 0 jpg jpeg
adelina pestritu 7 jpeg
adelina pestritu  jpeg
adelina pestritu jpeg
adelina pestritu 1 jpg jpeg
adelina pestritu 9 jpeg
bombo pastrama adelina pestritu virgil steblea png
Adelina Pestritu jpg
adelina pestritu jpg
Adelina Pestritu jpg
adelina pestritu png
adelina pestritu png
adelina pestritu 6 jpg jpeg
adelina pestritu 4 jpg
adelina pestritu si virgil steblea 003 jpeg
adelina pestritu jpg
adelina pestritu 6 jpeg
adelina pestritu 5 jpg
adelina pestritu 2 0 jpg jpeg

„Doamne ferește-ne! De ce ar numi cineva acest filtru „natural beauty”, a scris Adelina Pestrițu în imaginea cu ea în care seamănă foarte bine cu Bianca Drăgușanu.

Diva de pe Instagram este adepta intervențiilor estetice, însă cu măsură, motiv pentru care și-a mărit buzele, și-a pus implanturi mamare, are botox și injecții cu acid hialuronic. Adelina Pestrițu a promis că nu mai folosește filtre pe Instagram, însă nu a reușit să se țină de cuvânt. Vedeta încă mai apelează la artificii pentru ca fața ei să pară perfectă, chiar dacă ironizează fetele care exagerează cu intervențiile estetice.

image

Adelina Pestrițu cu filtru versus realitate. Diferențele nu sunt foarte mari, însă putem spune că vedeta arată mai bine fără filtru decât cu artificiile care îi schimbă înfățișarea. Fosta prezentatoare tv este căsătorită cu Virgil Șteblea, împreună cu care are o fetiță în vârstă de 3 ani pe nume Zenaida.

De când s-a lăsat de televiziune, Adelina Pestrițu a devenit influencer și câștigă foarte mulți bani din afacerea online. Ea mai deține un site, dar și un brand de haine, iar de curând a dat drumul și unui magazin în Capitală.

Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!  

1 johnny depp amber heard jpg jpeg
survivor tj nedelcu png
ispita bianca pop beata crita sparg restaurantul 463978 webp
3alex nedelcu survivor png
1 insula iubirii 1 jpg jpeg
dieta claudia pavel 2 jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
Johnny Depp (3) jpg
FotoJet jpg
cub doru raduta animat gif
victoria beckham
BeFunky collage (14) jpg
WhatsApp Image 2022 05 18 at 11 35 08 jpeg