Ele sunt mămicile trase prin inel

Claudia Neghină (40 de ani)
Claudia Neghină (40 de ani)

Credeau că îşi pierd formele sexy după sarcină, însă trebuie să recunoaştem că arată mai bine ca înainte. Sportul, alimentaţia şi procedurile corporale le-au ajutat pe patru vedete de top să fie cele mai tonifiate mămici. 

Claudia şi-a revenit în 3 săptămâni

Claudia Neghină lucrează ca model de 17 ani, iar anul trecut a devenit mămică, la 40 de ani. A fost un dar şi o mare bucurie venirea pe lume a fetiţei ei Sofia care va împlini 1 an în aprilie. Manechin internaţional, Claudia a făcut sport  şi şi-a păstrat greutatea.

Claudia Neghină a devenit mamă la 40 de ani
Claudia Neghină a devenit mamă la 40 de ani

Chiar şi pe timpul sarcinii a făcut yoga, a mers la masaj, astfel că nu s-a îngrăşat foarte mult în timpul sarcinii, iar la 3 săptămâni după ce a devenit mămică, ea a eliminat tot surplusul de kilograme.

Flavia, două naşteri în doi ani

Flavia Mihăşan, fosta asistentă de la „Neatza cu Răzvan şi Dani”, de la Antena1, împlineşte anul acesta 38 de ani şi este mămica a doi băieţi.

Flavia Mihășan arată impecabil după ce a născut doi băieți
Flavia Mihășan arată impecabil după ce a născut doi băieți

În ciuda faptului că sarcinile s-au derulat una după cealaltă, între cei doi fiind o diferenţă de vârstă de nici 2 ani, Flavia arată ca pe vremea când purta cele mai scurte rochiţe la emisiune sau când dansa în concertele lui Ştefan Bănică de la Sala Palatului. Oricând ar putea reveni pe ecrane, însă deocamdată trebuie să le acorde atenţie micuţilor ei.  

Anda Adam face sport zilnic

Anda Adam împlineşte 41 de ani peste trei luni şi are o fetiţă superbă în vârstă de 6 ani, pe nume Evelin. S-a îngrăşat doar vreo 10 kg în timpul sarcinii şi nu a avut pofte exagerate, însă şi-a umplut frigiderul cu fructe, iaurturi şi alt alimente cu puţine grăsimi.

După ce a născut, în doar câteva luni, Anda a revenit la programul obişnuit, cu antrenamente la sală aproape zilnice, care au ajutat-o să ajungă la silueta ei anterioară.

Anda Adam este fotomodel pentru propriile costume de baie
Anda Adam este fotomodel pentru propriile costume de baie

În urmă cu doi ani, a avut o fluctuaţie în greutate, dar a luat măsuri şi a slăbit 10 kilograme în doar două luni cu multe exerciţii şi o alimentaţie echilibrată. Acum are 55 de kilograme, un abdomen plin de pătrăţele, picioare şi braţe tonifiate.

De când a ajuns la această siluetă, Anda şi-a lansat şi o linie de costume de baie la care chiar ea face reclamă pentru că arată ca un fotomodel.

Actualul logodnic este la fel de musculos şi e un iubitor al sportului, aşa că se potrivesc din toate punctele de vedere şi ar putea concura împreună la un concurs de body building.

Adelina Pestriţu a inventat somodieta

Adelina Pestriţu împlineşte 35 de ani pe 2 februarie şi are o fetiţă care va împlini 4 ani pe 3 august, dar nu ai zice că este mămică. Este mai slabă ca la debutul ei ca asistentă tv, este tonifiată şi are o energie teribilă. În 2020 a slăbit 14 kg cu somodieta.

Adelina Pestrițu a slăbit cu somon
Adelina Pestrițu a slăbit cu somon

„Somodieta este dieta pe care am inventat-o fix de nevoie, după o perioadă de 9 luni în care am acumulat 14 kilograme. Sunt o fire ambiţioasă şi îmi doresc să se întâmple totul bătând din palme. Am zis aşa: dacă vreau să slăbesc, trebuie să aleg din tot meniul meu, un aliment pe care îl pot consuma zilnic, până slăbesc. De ce zilnic? Pentru că ştiu de foarte mult timp că organismul nu mai răspunde atunci când îi dai acelaşi meniu. Nu-şi mai face rezerve pe coapsele noastre. Astfel, pentru că-mi place foarte mult somonul, m-am hotărât să încep un regim împotriva kilogramelor, bazat în mare parte pe somon”, a povestit Adelina. Şi a reuşit!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
banner Cornel Palade png
cub anca serea png
image png
Monica Birladeanu decolteu (2) jpg
banner dinu maxer png
banner codin maticiuc png
banner Ella Crăciun png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net