Exprimentul inedit ├«ncercat de Adelina Pestri╚Ťu cu fiica sa, Zeny. Imaginile sunt virale!

Adelina Pestri╚Ťu ╚Öi-a propus s─â ├«╚Öi distreze feti╚Ťa, pe Zenaida, ├«ntr-un mod inedit, ├«ncerc├ónd acas─â mai multe experimente. Printre acestea, ╚Öi unul care a implicat bomboane, spre fericirea micu╚Ťei Zeny.

pestritu deschidere png
Cum se joac─â Adelina Pestri╚Ťu cu fiica ei, Zenaida Foto: Instagram

Adelina Pestri╚Ťu a ar─âtat ├«n sec╚Ťiunea ÔÇ×StoryÔÇŁ a Instagramului cum ├«╚Öi ╚Ťine feti╚Ťa, pe Zenaida, ocupat─â cu o activitate interesant─â at├ót pentru pici, c├ót ╚Öi pentru m─âmici. Pentru primul ÔÇ×experimentÔÇŁ al serii, fosta prezentatoare TV a folost mai multe bomboane viu colorate, ce p─âreau a fi Skittles sau M&M's, iar rezultatul a fost pe m─âsur─â!

Cum se joac─â Adelina Pestri╚Ťu cu fiica ei, Zenaida

Pe o farfurie, Adelina a ├«n╚Öirat pe margine mai multe bomboane de acest fel, iar ├«n centru a turnat un pahar cu ap─â. Peste pu╚Ťin timp, colorantul alimentar din dulciuri a ie╚Öit ├«n apa din recipient, cre├ónd un ÔÇ×curcubeu ├«n farfurieÔÇŁ.

Zeny a fost extrem de atent─â ╚Öi la cel de-al doilea experiment, unde mama ei a trecut de la o simpl─â joac─â cu culori la o lec╚Ťie de fizic─â. Adelina a umplut un pahar cu ap─â, peste care a pus mai apoi o bucat─â de h├órtie sau carton, iar c├ónd a ├«ntors paharul cu susul ├«n jos, lichidul din interior nu s-a v─ârsat imediat ╚Öi nici nu a udat complet materialul care astupa gura recipientului, acesta fiind ÔÇ×lipitÔÇŁ de marginea paharului.  ÔÇ×Ac╚Ťiunea presiunii atmosfericeÔÇŁ, a scris Adelina Pestri╚Ťu ├«n videoclipul ei demonstrativ. ÔÇ×Alt experiment pe care s─â ├«l ├«ncerca╚Ťi acas─â, mai ales pentru cei miciÔÇŁ, a fost mesajul Adelinei.

├Än videoclipul publicat de Adelina pe re╚Ťelele de socializare, ├«n timpul experimentului, Zenaida ├«╚Öi bag─â curioas─â capul ├«n cadru, semn c─â era extrem de prins─â de ceea ce ├«i ar─âta mama ei ╚Öi voia s─â vad─â mai atent. 

Se pare c─â, judec├ónd dup─â activitatea ei din mediul online, Adelina Pestri╚Ťu se simte bine dup─â interven╚Ťia chirurgical─â suferit─â recent. Aceasta a avut nevoie de o opera╚Ťie la coloan─â, dup─â ce de o perioad─â tot acuza dureri ├«n zona respectiv─â. Adelina a dezv─âluit c─â sufer─â de aceast─â problem─â de aproximativ doi ani, iar acum durerile au convins-o s─â ajung─â pe m├óna medicilor pentru a rezolva afec╚Ťiunea.

stanga
dreapta
adelina pestritu hp jpg
adelina pestritu si virgil steblea 003 jpeg
adelina pestritu jpg
Adelina Pestritu jpg
interior 1583876 1920 jpg
roland stanescu jpg
bote bal contesa JPG
image png
3 violeta sotie marcel pavel 2 jpg jpeg
Ricky Martin sexy la plaj─â (6) jpg
Tiriac
01 jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
ghislaine maxwell printul andrew jpg
bote bal contesa JPG
Tiriac
kim kardashian jpg
Ricky Martin sexy la plaj─â (6) jpg
lindsay lohan