Exprimentul inedit încercat de Adelina Pestrițu cu fiica sa, Zeny. Imaginile sunt virale!

Ultima actualizare:

Adelina Pestrițu și-a propus să își distreze fetița, pe Zenaida, într-un mod inedit, încercând acasă mai multe experimente. Printre acestea, și unul care a implicat bomboane, spre fericirea micuței Zeny.

Cum se joacă Adelina Pestrițu cu fiica ei, Zenaida Foto: Instagram
Cum se joacă Adelina Pestrițu cu fiica ei, Zenaida Foto: Instagram

Adelina Pestrițu a arătat în secțiunea „Story” a Instagramului cum își ține fetița, pe Zenaida, ocupată cu o activitate interesantă atât pentru pici, cât și pentru mămici. Pentru primul „experiment” al serii, fosta prezentatoare TV a folost mai multe bomboane viu colorate, ce păreau a fi Skittles sau M&M's, iar rezultatul a fost pe măsură!

Cum se joacă Adelina Pestrițu cu fiica ei, Zenaida

Pe o farfurie, Adelina a înșirat pe margine mai multe bomboane de acest fel, iar în centru a turnat un pahar cu apă. Peste puțin timp, colorantul alimentar din dulciuri a ieșit în apa din recipient, creând un „curcubeu în farfurie”.

Zeny a fost extrem de atentă și la cel de-al doilea experiment, unde mama ei a trecut de la o simplă joacă cu culori la o lecție de fizică. Adelina a umplut un pahar cu apă, peste care a pus mai apoi o bucată de hârtie sau carton, iar când a întors paharul cu susul în jos, lichidul din interior nu s-a vărsat imediat și nici nu a udat complet materialul care astupa gura recipientului, acesta fiind „lipit” de marginea paharului.  „Acțiunea presiunii atmosferice”, a scris Adelina Pestrițu în videoclipul ei demonstrativ. „Alt experiment pe care să îl încercați acasă, mai ales pentru cei mici”, a fost mesajul Adelinei.

În videoclipul publicat de Adelina pe rețelele de socializare, în timpul experimentului, Zenaida își bagă curioasă capul în cadru, semn că era extrem de prinsă de ceea ce îi arăta mama ei și voia să vadă mai atent. 

Se pare că, judecând după activitatea ei din mediul online, Adelina Pestrițu se simte bine după intervenția chirurgicală suferită recent. Aceasta a avut nevoie de o operație la coloană, după ce de o perioadă tot acuza dureri în zona respectivă. Adelina a dezvăluit că suferă de această problemă de aproximativ doi ani, iar acum durerile au convins-o să ajungă pe mâna medicilor pentru a rezolva afecțiunea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net