Adelina Pestrițu, de urgență la spital! Vedeta a ajuns pe masa de operație

Ultima actualizare:

Adelina Pestrițu (34 de ani) a ajuns la spital, joi, 13 ianuarie! Vedeta s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate și această intervenție chirurgicală nu a mai putut suporta amânare. Bruneta și-a șocat fanii când a publicat imagini de pe patul de spital. 

Adelina Pestrițu a ajuns pe mâna medicilor Foto: arhiva personală
Adelina Pestrițu a ajuns pe mâna medicilor Foto: arhiva personală

În ultima vreme, Adelina Pestrițu a acuzat dureri îngrozitoare la coloană. Deși a urmat cu sfințenie sfaturile medicilor și s-a tratat, tot a ajuns la cuțit. Vedeta le-a dezvăluit fanilor că s-a operat și i-a asigurat că intervenția chirurgicală a decurs bine.

Adelina Pestrițu s-a confruntat cu dureri la coloană timp de 2 ani

N-a fost o operație ușoară, însă Adelina Pestrițu nu a mai suportat durerile cu care s-a confruntat timp de doi ani de zile. Focoasa brunetă a dezvăluit că a făcut toate tratamentele posibile pentru a scăpa de aceste probleme, însă nu au funcționat în totalitate. În urma unui RMN, s-a ajuns la concluzia că trebuie să facă o discetomie. Astfel că, Adelina Pestrițu și-a luat inima în dinți și s-a operat. 

image

Ne vedem mai târziu. Sunt bine! Mulțumesc pentru mesajele de încurajare. Am trecut peste intervenția pe care a trebuit să o fac în această dimineață.  Nu pot să spun că este cea mai grea, nici cea mai ușoară. Orice intervenție presupune emoții și stres, indiferent cât de mică ar fi. Știți deja de durerile mele de spate, mă plâng de 2 ani, dacă nu mai mult. Am făcut și fizioterapie, dar presupune un tratament pe o perioadă îndelungată și nu zic că nu sunt rezultate, sunt.

Dar atunci când ai dureri vrei ca ele să se oprească acum, indiferent ce ai face, vrei să scapi de ele, iar pentru asta am venit la spital. În urma RMN-ului pe care l-am făcut medicul l-a interpretat și mi-a recomandat să fac o discectomie cu alcool.

Cu toate astea pot să spun că mă simt norocoasă pentru că am întâlnit niște super medici. Le mulțumesc pentru căldura cu care m-au tratat”, a mărturisit Adelina Pestrițu când a ieșit din operație. 

Adelina și-a asigurat fanii că se simte bine Foto: Instagram
Adelina și-a asigurat fanii că se simte bine Foto: Instagram

Ce este discetomia, operația pe care a suferit-o Adelina Pestrițu

Discectomia este o operație care presupune înlăturarea chirurgicală a unui material localizat pe discul herniat, care presează pe o rădăcină nervoasă sau pe măduva spinării.

Această intervenție chirurgicală implică îndepărtarea unei porțiuni mici a unui disc intervertebral, care provoacă dureri groaznice pentru pacient, slăbiciune sau chiar amorțeală în acea zonă. 

materialului discului anormal care presează pe o rădăcină nervoasă sau pe măduva spinării. Procedura implică îndepărtarea unei porțiuni a unui disc intervertebral, care provoacă durere, slăbiciune sau amorțeală prin stresul măduvei spinării sau a radiațiilor nervoase.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
banner dana nălbaru png
image
actualitate.net
image
actualitate.net